11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

PSD Bistrița: Primarii din Năsăud și Sîngeorz să-i dea sfaturi lui Ioan Turc

Îi rugăm pe domnii Dorin Vlașin și Cătălin Bota să mai treacă pe la Bistrița la o cafea și să îl mai povățuiască pe domnul Turc”, au transmis cei de la PSD Bistrița. S-au referit la utilizarea banilor din programul „Anghel Saligny”. În toate orașele din județ se asfaltează zeci de străzi, în timp ce la Bistrița – nicio stradă în Ghinda, Slătinița sau Sărata.

Membrii PSD s-au arătat dezamăgiți de felul în care au fost folosiți banii din programul național Anghel Saligny în Bistrița. Aceștia reproșează administrației liberale că a cheltuit aproape toată suma pe modernizarea pasajului subteran de la Gară. 

Pasajul subteran de la Gară, finanțat prin programul „Anghel Saligny”. Guvernul alocă peste 41 de milioane de lei pentru proiect

Când primarii orașelor sunt mai orientați decât primarul municipiului și rezolvă prin Anghel Saligny mult mai mult decât edilul nostru. Să vă și explicăm:

1. Beclean – cu 14 milioane de lei se vor asfalta 16 străzi și ulițele dintr-un sat aparținător!

2. Năsăud – cu 18 milioane se vor asfalta 17 străzi!

3. Sângeorz-Băi – cu 18 milioane se va asfalta aproape întreaga stațiune și unele dintre cele mai lungi străzi din oraș.

4. Bistrița – cu 41 milioane se face un pasaj subteran, pe același amplasament unde s-a renunțat la o finanțare europeană de 8 milioane de euro! Nicio stradă în Ghinda, niciuna în Slătinița, nimic în Sărata. Și parcă se vorbea că vor obține fonduri europene pentru acest pasaj. Îi rugăm pe domnii Dorin Vlașin și Cătălin Bota să mai treacă pe la Bistrița la o cafea și să îl mai povățuiască pe domnul Turc. Asta dacă îi primește!”, au mai comentat membrii PSD Bistrița. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...