16.1 C
Bistrița
duminică, mai 26, 2024

Pasajul subteran de la Gară, finanțat prin programul „Anghel Saligny”. Guvernul alocă peste 41 de milioane de lei pentru proiect

85 de proiecte din Bistrița-Năsăud vor fi finanțate prin programul „Anghel Saligny”. Printre proiectele finanțate se numără și pasajul subteran de la gară, pentru care Guvernul a alocat 41,8 milioane de lei.

Cele 85 de obiecte de investiții au o valoare totală de un miliard de lei și includ proiecte de infrastructură mare: apă, canalizare, drumuri, poduri. Printre obiectivele finanțate prin program se numără și pasajul subteran de la gară. Guvernul alocă nu mai puțin de 41,8 milioane de lei.

„În municipiul Bistrița, prin acest program, va fi realizat un pasaj subteran pentru traficul auto, care va lega străzile Gării și Tărpiului, obiectiv de investiții ce va contribui semnificativ la fluidizarea circulației și, implicit, la reducerea emisiilor poluante. De asemenea, o altă sumă va fi repartizată pentru continuarea lucrărilor la drumul Tărpiului, un alt important proiect de investiții pe care l-am asumat”, precizează primarul Ioan Turc.

Mai multe despre acest proiect puteți citi AICI.

De asemenea, în proiect este prinsă și reabilitarea și modernizarea străzii Tărpiului. Pentru această investiție s-a alocat peste 1,1 milioane de lei. Lista investițiilor prin programul Anghel Saligny o puteți vedea mai jos:

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. N-au fost in stare sa semaforizeze trecerea la nivel de pe Slavici si acuma vin sa ne spuna ca le pasa de iobagii care merg sa muceasca pe minimul pe economie in zona industriala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!