0.3 C
Bistrița
luni, noiembrie 28, 2022

SURSE: Am avea încă cel puțin un posibil caz de COVID 19 în județ

Autoritățile centrale nu mai dau voie celor județene să comunice informații privind infecțiile cu COVID 19. Totuși, la nivelul județului nostru ar mai fi cel puțin încă un posibil caz pozitiv. Sursele spun că femeia e din Salva.

NU se mai dă voie la comunicarea informațiilor privind infecțiile cu COVID 19, pe județe. Se dă doar o dată în zi, centralizat, de la București.

REVOLTĂTOR: Prefectura și DSP BN NU mai comunică infecțiile cu COVID 19!

Totuși, gura lumii nu tace și informația nu stă ascunsă. Din surse am aflat că ar mai fi, cel puțin, încă un posibil caz de COVID 19.

Mai mulți ne-au confirmat că ar fi vorba de o femeie din Salva.

Și au am auzit acest lucru. Că ar fi deja dusă la spital la Cluj. Dar încă nu am nicio confirmare oficială de la prefect, de la cei ce ar fi trebuit să mă anunțe. Dacă e adevărat, femeia are 50 de ani. Deci e tânără încă. Nu știu să aibă pe cineva venit din străinătate” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Salva, Gheorghe Onul.

Conform hartei epidemiei in România, la ora 14.00, cazul era confirmat, la nivel național. Dar la Bistrița, ultima comunicare oficială a avut loc la ora 10.00, când erau DOAR trei cazuri.

Surse ne-au informat că ar mai fi încă un posibil suspect, aflat internat la spital în Bistrița. Rezultatul ar fi sosit doar de curând, iar starea acestuia ar fi gravă. Mai mult, ar fi avut contact cu mai mulți angajați ai spitalului, până să fi spus că ar putea avea COVID 19 în urma interacțiunii cu cineva simptomatic.

Nu s-a putut obține o poziție oficială, pentru că, deși am vrea să vă informăm, NU NI se mai dă voie.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...