14.7 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

SURSE: Am avea încă cel puțin un posibil caz de COVID 19 în județ

Autoritățile centrale nu mai dau voie celor județene să comunice informații privind infecțiile cu COVID 19. Totuși, la nivelul județului nostru ar mai fi cel puțin încă un posibil caz pozitiv. Sursele spun că femeia e din Salva.

NU se mai dă voie la comunicarea informațiilor privind infecțiile cu COVID 19, pe județe. Se dă doar o dată în zi, centralizat, de la București.

REVOLTĂTOR: Prefectura și DSP BN NU mai comunică infecțiile cu COVID 19!

Totuși, gura lumii nu tace și informația nu stă ascunsă. Din surse am aflat că ar mai fi, cel puțin, încă un posibil caz de COVID 19.

Mai mulți ne-au confirmat că ar fi vorba de o femeie din Salva.

Și au am auzit acest lucru. Că ar fi deja dusă la spital la Cluj. Dar încă nu am nicio confirmare oficială de la prefect, de la cei ce ar fi trebuit să mă anunțe. Dacă e adevărat, femeia are 50 de ani. Deci e tânără încă. Nu știu să aibă pe cineva venit din străinătate” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Salva, Gheorghe Onul.

Conform hartei epidemiei in România, la ora 14.00, cazul era confirmat, la nivel național. Dar la Bistrița, ultima comunicare oficială a avut loc la ora 10.00, când erau DOAR trei cazuri.

Surse ne-au informat că ar mai fi încă un posibil suspect, aflat internat la spital în Bistrița. Rezultatul ar fi sosit doar de curând, iar starea acestuia ar fi gravă. Mai mult, ar fi avut contact cu mai mulți angajați ai spitalului, până să fi spus că ar putea avea COVID 19 în urma interacțiunii cu cineva simptomatic.

Nu s-a putut obține o poziție oficială, pentru că, deși am vrea să vă informăm, NU NI se mai dă voie.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: