19.1 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

SURSE: Am avea încă cel puțin un posibil caz de COVID 19 în județ

Autoritățile centrale nu mai dau voie celor județene să comunice informații privind infecțiile cu COVID 19. Totuși, la nivelul județului nostru ar mai fi cel puțin încă un posibil caz pozitiv. Sursele spun că femeia e din Salva.

NU se mai dă voie la comunicarea informațiilor privind infecțiile cu COVID 19, pe județe. Se dă doar o dată în zi, centralizat, de la București.

REVOLTĂTOR: Prefectura și DSP BN NU mai comunică infecțiile cu COVID 19!

Totuși, gura lumii nu tace și informația nu stă ascunsă. Din surse am aflat că ar mai fi, cel puțin, încă un posibil caz de COVID 19.

Mai mulți ne-au confirmat că ar fi vorba de o femeie din Salva.

Și au am auzit acest lucru. Că ar fi deja dusă la spital la Cluj. Dar încă nu am nicio confirmare oficială de la prefect, de la cei ce ar fi trebuit să mă anunțe. Dacă e adevărat, femeia are 50 de ani. Deci e tânără încă. Nu știu să aibă pe cineva venit din străinătate” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Salva, Gheorghe Onul.

Conform hartei epidemiei in România, la ora 14.00, cazul era confirmat, la nivel național. Dar la Bistrița, ultima comunicare oficială a avut loc la ora 10.00, când erau DOAR trei cazuri.

Surse ne-au informat că ar mai fi încă un posibil suspect, aflat internat la spital în Bistrița. Rezultatul ar fi sosit doar de curând, iar starea acestuia ar fi gravă. Mai mult, ar fi avut contact cu mai mulți angajați ai spitalului, până să fi spus că ar putea avea COVID 19 în urma interacțiunii cu cineva simptomatic.

Nu s-a putut obține o poziție oficială, pentru că, deși am vrea să vă informăm, NU NI se mai dă voie.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RCS & RDS angajează agent vânzări. Se fac angajări și la Casa EMA, Roser House Colibița, IMP România

Locuri de muncă, disponibile în Bistrița: Se fac angajări la RCS & RDS, Fan Curier, IMP România (fosta Netex) și Italtextil Sărata. Leoni are nevoie de ingineri, muncitori și șef de schimb iar Transmixt școlarizează șoferițe pentru transportul public local. 

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.