2.7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

SURSE: Cazuri COVID-19 la RAAL din Prundu Bârgăului. O secție ar fi închisă

Cazurile pozitive de COVID-19 sunt în continuă creștere în Bistrița-Năsăud. După ce virusul a „atacat” Leoni, s-ar părea că acum coronavirusul a făcut victime în Prundu Bârgăului la RAAL. O secție ar fi carantinată.

Coronavirusul continuă să facă victime în județul nostru. Până în acest moment 461 persoane au fost infectate. Șapte cazuri noi au fost raportate în ultimele 24 de ore.

După ce virusul a atacat Leoni, iar 11 angajați au fost infectați, se pare că au fost înregistrate cazuri de infecție și în Prundu Bârgăului la RAAL.

Surse Bistrițeanul.ro spun că o secție în care lucrează aproximativ 60 de persoane a intrat în carantină după ce au fost depistați angajați infectați cu COVID-19.

Contactat de reporterii Bistrițeanul.ro, Doru Crișan, primarul comunei Prundu Bârgăului, spune că cei din conducerea RAAL au luat măsuri drastice pentru prevenirea răspândirii coronavirusului printre angajați.

„Nu știu, nu am auzit să fie persoane infectate la RAAL în Prundu Bârgăului. Ce pot să vă spun este că o femeie care s-a întors recent din străinătate a fost confirmată pozitiv aseară la infecția cu coronavirus. Soțul ei lucrează la RAAL, dar nu a fost primit la muncă. Conducerea companiei a luat măsuri drastice și nu lasă angajații suspecți să lucreze. Aseară, după ce am primit vestea, s-a făcut anchetă epidemiologică, iar contacții familiei ai fost plasați în izolare la domiciliu. Dar nu știu să vă spun dacă secția respectivă a intrat sau nu în carantină”, a declarat Doru Crișan pentru Bistrițeanul.ro.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...