8.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

SURSE: Cazuri COVID-19 la RAAL din Prundu Bârgăului. O secție ar fi închisă

Cazurile pozitive de COVID-19 sunt în continuă creștere în Bistrița-Năsăud. După ce virusul a „atacat” Leoni, s-ar părea că acum coronavirusul a făcut victime în Prundu Bârgăului la RAAL. O secție ar fi carantinată.

Coronavirusul continuă să facă victime în județul nostru. Până în acest moment 461 persoane au fost infectate. Șapte cazuri noi au fost raportate în ultimele 24 de ore.

După ce virusul a atacat Leoni, iar 11 angajați au fost infectați, se pare că au fost înregistrate cazuri de infecție și în Prundu Bârgăului la RAAL.

Surse Bistrițeanul.ro spun că o secție în care lucrează aproximativ 60 de persoane a intrat în carantină după ce au fost depistați angajați infectați cu COVID-19.

Contactat de reporterii Bistrițeanul.ro, Doru Crișan, primarul comunei Prundu Bârgăului, spune că cei din conducerea RAAL au luat măsuri drastice pentru prevenirea răspândirii coronavirusului printre angajați.

„Nu știu, nu am auzit să fie persoane infectate la RAAL în Prundu Bârgăului. Ce pot să vă spun este că o femeie care s-a întors recent din străinătate a fost confirmată pozitiv aseară la infecția cu coronavirus. Soțul ei lucrează la RAAL, dar nu a fost primit la muncă. Conducerea companiei a luat măsuri drastice și nu lasă angajații suspecți să lucreze. Aseară, după ce am primit vestea, s-a făcut anchetă epidemiologică, iar contacții familiei ai fost plasați în izolare la domiciliu. Dar nu știu să vă spun dacă secția respectivă a intrat sau nu în carantină”, a declarat Doru Crișan pentru Bistrițeanul.ro.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.