14.3 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

SURSE: CJAS BN are un nou director! Vilhelm Szekely a trecut de ultima probă a concursului

Vilhelm Szekely este noul director al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud. Acesta a reușit să treacă și de ultima probă a concursului, interviul. Astfel, Doina Pop Sigmirean, care a asigurat interimatul până acum va părăsi fotoliul de director.

Nu mai puțin de 40 de posturi de director general la Casele Județene de Sănătate din întreaga țară au fost scoase la concurs. La CJAS BN au candidat trei persoane: actuala șefă Doina Sigmirean, Floarea Lup, funcționară cu state vechi în instituție și fostul director Vilhelm Szekely.

Acesta din urmă s-a numărat printre singurii 5 din țară care au reușit să treacă de proba scrisă. Astăzi a avut loc și interviul, ultima probă, pe care Vilhelm Szekely a trecut-o cu brio, au confirmat mai multe surse pentru Bistrițeanul.ro.

Vilhelm Szekely o va înlocui pe Doina Pop Sigmirean, care a asigurat interimatul în ultimul an.

Acesta a îndeplinit până acum funcția de director executiv de Relații Contractuale. Are o vechime de peste 20 de ani în instituție, din care 16 a fost director general al CJAS BN.

Mai puteți citi pe această temă:

Doina Sigmirean (PNL) a picat examenul scris pentru șefia CJAS BN! Vilhelm Szekely, printre cei 5 candidați din țară care au luat concursul

SURSE: Cu CINE se bate actuala șefă de la Casa de Asigurări de Sănătate, pentru a-și păstra fotoliul

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...