1.3 C
Bistrița
luni, decembrie 6, 2021

SURSE: Liberalii, supărați foc pe Turc! Noaptea vorbește de Stalingrad politic, iar ziua lipsește de la votul din Biroul Politic Național

S-a aprins pe Facebook în miez de noapte, iar a doua zi, când să pună capăt alianței cu PSD a lipsit de la vot! Liberalii sunt mânioși peste măsură pe liderul lor Ioan Turc, despre care insinuează că ar juca la 2-3 capete.

Într-o postare pe Facebook, liderul PNL, Ioan Turc numea situația în care se află partidul din care face parte „Stalingrad politic”:

„Ce s-a întâmplat în ultimele luni în partidul nostru reprezintă un Stalingrad politic. Într-o foarte scurtă perioadă, s-a pierdut încrederea românilor, a simpatizanților și a membrilor de partid. Avem nevoie ca de aer de o clarificare internă, cu tot ceea ce ea presupune. E deja prea mult!”.

Ce s-a întâmplat a doua zi? Ei bine, Ioan Turc avea posibilitatea să pună punct alianței dintre PNL și PSD, în Biroul Politic Național, însă a lipsit de la vot! Absența nejustificată a liderului de la Bistrița i-a supărat pe liberali, mai ales că pentru a pune capăt acestei alianțe erau necesare doar două voturi!

Să nu mai punem la socoteală faptul că Turc mai avea un om în Biroul Executiv al PNL care putea să voteze împotriva alianței cu PSD și n-a făcut-o… În aceste condiții, nu este de mirare faptul că liberalii îl acuză pe Turc că joacă la două și chiar trei capete.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...

Euforia Floral Boutique a pregătit ornamentele de Crăciun! Din brad natural, care aduce miros de sărbătoare în casă

Îți dorești un brad unic, o coroniță-n ușă sau pe mijlocul mesei, care să transmită căldură...