8.1 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Suspiciuni de FRAUDĂ la TeraSteel. S-a lăsat cu plângeri penale și concedieri

Suspiciuni de fraudă la TeraSteel, la doar o lună de la cumpărarea diviziei de către cei de la Kingspan Group, unul dintre cei mai importanți producători de materiale de construcție. TeraPlast a făcut deja plângere penală, în centru fiind doi foști angajați ai TeraSteel, care au fost concediați între timp.

Grupul TeraPlast a notificat investitorii de pe bursă că în cadrul unor verificări interne au apărut suspiciuni cu privire la existența unor fapte nelegale la filiala TeraSteel România. Ar fi vorba despre fraudă, în centrul acestor fapte fiind doi angajați ai subdiviziei, care au fost deja concediați. De asemenea, TeraPlast a formulat și o plângere penală în acest sens.

„Urmare a acestor suspiciuni au fost întreprinse toate măsurile necesare pentru încetarea activității frauduloase și pentru recuperarea eventualelor prejudicii înregistrate de TeraSteel. Au încetat raporturile de muncă cu 2 angajați implicați și TeraSteel a formulat plângere penală, urmând să facă uz de toate mijloacele procesuale diponibile pentru recuperarea prejudiciilor. Compania va colabora transparent cu organele de cercetare penală care sunt singurele în măsură să determine toate entitățile responsabile și nivelul de implicare al acestora astfel încât demersurile TeraSteel de recuperare a prejudiciilor să fie eficiente”, transmite TeraPlast în raportarea către Bursa de Valori.

Se pare că neregulile au fost identificate luna trecută la divizia vândută de TeraPlast.  TeraSteel a fost cumpărată de cei de la Kingspan, unul dintre cei mai importanți producători de materiale de construcție din lume. Valoarea diviziei vândute de TeraPlast este estimată la peste 400 de milioane de lei.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: