7.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Sute de copii, interesați de cursurile gratuite de la Palatul Copiilor. Profesorii au fost nevoiți să facă liste de așteptare

Au fost trei zile de Porți Deschise la Palatul Copiilor din Bistrița. Aproape 450 de copii au trecut pragul instituției, dornici să se înscrie la activitățile gratuite. Din cauza numărului mare de copii, profesorii au fost nevoiți să întocmească liste de așteptare.

Dragi copii și părinți, vă mulțumim pentru că ne-ați trecut pragul, în aceste zile ale Porților deschise de la Palatul Copiilor Bistrita!

Întâlnirea cu fiecare dintre voi ne-a bucurat. Sperăm că acesta este sentimentul pe care vi l-am sădit în inimi și noi. Învățarea cu bucurie este cea mai frumoasă!”, a transmis profesoara Diana Oancea Morar, directoarea instituției.

Profesorii de la Palatul Copiilor au fost „asaltați” de aproximativ 450 de persoane, săptămâna trecută. S-au adunat foarte multe cereri de înscriere, fiecare urmând să primească un răspuns în perioada imediat următoare.

Datorită numărului mare de copii interesați, la unele cercuri – locurile au fost ocupate.

S-au constituit liste de așteptare. Aceste liste vor fi folosite în momentul în care se vor elibera locuri la grupele constituite deja. Până la finalul săptămânii următoare, vom actualiza numărul de locuri disponibile pentru fiecare cerc”, a mai precizat Diana Oancea Morar.

Copiii care au mai frecventat cursuri la Palatul Copiilor, încep luni activitățile. Este vorba de grupele de avansați și performanță.

Grupele de începători vor fi invitate la cursuri din 26 septembrie. Vă rugăm să ne mai oferiți un răgaz pentru organizare. Vă mulțumim pentru aceste trei zile de sărbătoare!”, a completat directoarea instituției. 

Cursuri gratuite, distractive și educative, la Palatul Copiilor!

Aproape 1.000 de copii din Bistrița au învățat la Palatul Copiilor să aibă încredere în sine. Profesorii de aici, îngrijorați de propunerile Ministerului Educației

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...