1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

A venit iarna la munte! În Călimani este lapoviță

Temperaturile de iarnă își fac simțite prezența încă de la jumătatea lunii septembrie. În Călimani se înregistrează temperaturi negative și este lapoviță.

Bistrițenii și nu numai sunt nevoiți să își caute hainele de iarnă, asta pentru că vremea s-a răcit simțitor astăzi. Potrivit Meteo BN, la peste 1800 de metri altitudine este lapoviță și ninsoare, iar temperaturile au scăzut sub 0 grade. În Călimani se înregistrează -1 grad și este lapoviță.

La Bistrița se înregistrează doar 9 grade și plouă de azi-noapte. Jumătate din județ este sub atenționare cod galben de ploi însemnate până spre seară.

Meteorologii spun că temperaturile scăzute se vor menține pe tot parcursul lunii septembrie.

Foto:protv.md

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.