16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

A venit iarna la munte! În Călimani este lapoviță

Temperaturile de iarnă își fac simțite prezența încă de la jumătatea lunii septembrie. În Călimani se înregistrează temperaturi negative și este lapoviță.

Bistrițenii și nu numai sunt nevoiți să își caute hainele de iarnă, asta pentru că vremea s-a răcit simțitor astăzi. Potrivit Meteo BN, la peste 1800 de metri altitudine este lapoviță și ninsoare, iar temperaturile au scăzut sub 0 grade. În Călimani se înregistrează -1 grad și este lapoviță.

La Bistrița se înregistrează doar 9 grade și plouă de azi-noapte. Jumătate din județ este sub atenționare cod galben de ploi însemnate până spre seară.

Meteorologii spun că temperaturile scăzute se vor menține pe tot parcursul lunii septembrie.

Foto:protv.md

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...