17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Sute de motoare turate pun stăpânire pe Heniu weekendul viitor!

Pasionații de adrenalină pe două roți sunt așteptați weekendul viitor pe Valea Bârgăului, unde va avea loc cea de-a X-a ediție a concursului Enduro Heniu. Concurenții pot opta pentru înscrierea la una dintre cele 6 categorii: Pro, Expert, Hobby, Veteran, Super Veteran și Fete.

Enduro se întoarce în Bistrița-Năsăud, la Heniu, weekendul viitor.

Deja s-au înscris aproximativ 120 de concurenți, din țară și din străinătate, dar înscrierile continuă până înaintea începerii concursului, potrivit informațiilor postate pe site-ul enduro-heniu.ro.

Printre competitorii din afara țării și-au confirmat prezența motocicliști din Italia, Ungaria și Cehia.

Ziua de vineri este destinată prologului, traseul având o lungime de 20 de kilometri, programat pentru ora 16:00.

Sâmbătă va avea loc cursa, în cadrul căreia concurenții se vor bucura de 80 de kilometri parcurși prin pădurile din zonă.

Taxa de participare este 100 euro (500 lei) până astăzi, 26 mai, și 120 euro ( 600 lei), începând de mâine.

Mai multe detalii puteți obține pe pagina de Facebook Enduro-Heniu și pe site-ul enduro-heniu.ro.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!