17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

We Love Retro: NANA și Whigfield, în 7 iunie la BT Arena din Cluj-Napoca. 31 mai, ultima zi de prețuri reduse

Cel mai mare retro party din România se întâmplă din nou, în 7 iunie, la BT Arena din Cluj-Napoca. WE LOVE RETRO îi aduce în România pe doi dintre cei mai îndrăgiți artiști: NANA și Whigfield.

Pe lângă aceștia, publicul se va mai întâlni și cu alte nume importante ale muzicii anilor 90 și 2000. Pe 7 iunie, în BT Arena din Cluj-Napoca, concertează și Fun Factory, East 17 și DJ Sash!

N&D și Andreea Bănică completează line-up-ul ediției de 10 ani a We Love Retro, cel mai mare retro party din România.

Petrecerea începe la ora 20:00 și va dura până dimineață. Accesul publicului se va face începând cu ora 19:00.

Organizatorii anunță că ultima zi în care biletele mai pot fi achiziționate la prețuri reduse este 31 mai 2024. După această dată biletele vor fi disponibile doar la preț întreg.

Detalii și categorii de bilete sunt disponibile pe www.weloveretro.ro și pe Entertix.ro

Peste 70 de trupe au urcat, până acum, pe scena We Love Retro.

Prima ediție a avut loc în anul 2014 și a fost un succes încă de la debut. Show-ul a fost pus în scenă la Cluj-Napoca, București și Craiova. De-a lungul anilor, la cea mai mare petrecere cu muzică retro din România au participat artiști extrem de îndrăgiți de publicul de toate vârstele, precum Bonnie Tyler, Dr. Alban, East 17 sau Coolio.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!