-10.4 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Take Away la Tihuța Retreat: Burger demențial și costițe aromate, numa bune de luat acasă sau de savurat în mijlocul naturii!

Tihuța Retreat, colțul de rai din Pasul Tihuța care te îndeamnă la relaxare cum îi treci pragul, lansează în weekend un nou concept: Take Away! Adică iei și savurezi unde vrei oricare burger demențial din rețeta lor sau costițele aromate, făcute după rețeta lor secretă. Evident, toate bunătățile pot fi servite chiar în mijlocul naturii, iar caloriile arse tot atunci, la fața locului, cu o plimbare sănătoasă.

Tihuța Retreat își deschide porțile weekendul acesta pentru cei care vor să savureze în trecere ceva gustos și în același timp să se relaxeze puțin în mijlocul naturii, în Pasul Tihuța.

Tihuța Retreat readuce conceptul de take-away, în mijlocul naturii. Pofticioșii pot lua mâncarea preferată la pachet, dar o vor putea servi și afară, în zonele special amenajate de cei de la Tihuța Retreat, în spațiul lor generos.

Cei de la Tihuța Retreat au pregătit măsuțe din peleți, dar și hamace pentru cei care vor să servească preparatele la fața locului. Aveți posibilitatea ca mâncarea să fie savurată chiar pe malul lacului.

Preparatele Tihuța Retreat disponibile la livrările Take Away sunt costițele, burgerii din vită și pui sau veggie și pieptul de pui cu sos gorgonzola, preparat în stilul inconfundabil Tihuta Retreat.

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...