-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Tâlhărie în gara CFR: Un bistrițean, victima a doi bărbați, în Baia Mare

Un bistrițean nu va uita ultima sa călătorie cu trenul. Acesta se afla în gara CFR din Baia Mare, când doi bărbați i-au furat geanta, prin violență.

Incidentul s-a produs ieri dimineață, în jurul orei 04:00, în stația CFR Baia Mare.

Un bistrițean de 44 de ani a fost deposedat de geanta pe care o avea, prin violență.

Acesta a anunțat polițiștii, care au acționat cu operativitate.

La scurt timp, poliţiştii au identificat doi băimăreni, în vârstă de 25 şi 33 de ani, bănuiţi de comiterea tâlhăriei. În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a băimăreanului de 33 de ani, urmând ca acesta să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi băimăreni”, precizează Vasiledale.ro

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: