21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Tânăr de 19 ani, găsit spânzurat în Livezile

În urmă cu puțin timp, un tânăr de 19 ani a fost găsit spânzurat în localitatea Livezile. Echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai avut cum să îl ajute pe tânăr, fiind nevoit să constate decesul.

Descoperirea a fost făcută în această dimineață, în localitatea Livezile. Victima are doar 19 ani și nu se cunosc deocamdată motivele care l-au determinat să-și ia viața.

Echipajul medical SAJ ajuns la fața locului nu a mai putut să îl salveze, fiind nevoit să declare decesul.

„La solicitarea din localitatea Livezile, echipajul SAJ Bistrița-Năsăud a găsit o persoană de sex masculin, în vârstă de 19 ani, spânzurată. Din păcate s-a constatat decesul, deoarece prezenta deja pete cadaverice și rigiditate și nu se mai impunea resuscitarea acesteia”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar.

UPDATE:

Băiatul locuia alături de tatăl său, în Livezile. Se pare că tot tatăl a și fost cel care l-a găsit pe tânăr spânzurat, în casa în care locuiau cei doi. Potrivit localnicilor din Livezile, tânărul terminase Colegiul Național „Andrei Mureșanu” și se pregătea să meargă la facultate. Oamenii spun că era un adolescent respectuos și la locul lui și nimeni nu-și explică ce l-a determinat să recurgă la acest gest extrem.

„Un tânăr de 19 ani din Livezile a fost găsit spânzurat în imobilul în care locuia, cu bunicul. Va fi dispusă necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...