-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Tânăr și neliniștit: CE au descoperit oamenii legii, în miez de noapte, pe o stradă din Teaca

Un tinerel de 18 ani s-a ales cu dosar penal și cu o amendă frumușică.Acesta a fost depistat de oamenii legii pe o stradă din Teaca. CE infracțiuni a comis:

A crezut că dacă e noapte, poate oamenii legii stau undeva pitiți la căldurică. Așa că a ieșit la plimbare, pe străzi, cu mașina.

Doar că polițiștii erau la datorie și l-au oprit pentru verificări. S-a descoperit că tinerelul nici măcar nu are permis de conducere.

La data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 01.25, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița l-au oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Teaca. În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, transmit reprezentanții IPJ BN.

Totodată, tânărul NU avea ce căuta pe stradă. Și nu doar din cauză că era trecut de miezul nopții.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că acesta era plasat în carantină la domiciliu și a fost sancționat contravențional, conform Legii 55/2020” se arată în comunicatul IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: