-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Tânăra criticată de Mihaela Rădulescu la „Românii au Talent”, pe scenă cu unul dintre cei mai buni dansatori din lume

Crina Cătinean, bistrițeanca criticată de Mihaela Rădulescu la „Românii au Talent”, în urmă cu câțiva ani, va avea ocazia, luna aceasta, să danseze alături de unul dintre cei mai buni dansatori din lume, într-un spectacol-eveniment.

La finalul acestei luni, la Teatrul Național din Cluj-Napoca va avea loc un spectacol ce-l va avea invitat pe unul dintre cei mai cunoscuți dansatori din lume: Dujuan Smart. Acesta a avut ocazia să danseze în mai toată lumea și să lucreze cu cei mai buni coregrafi de pe mapamond.

Dansatorul din Statele Unite a putut fi urmărit  și în filmele „Step Up Revolution Dance Workout” (2012), „Love on a Sunday Afternoon” sau „So You Think You Can Dance” (2005).

În coproducția româno-americană va putea fi urmărită și Crina Cătinean, o tânără din Bistrița-Năsăud, care studiază dansul și coregrafia în Cluj-Napoca. Aceasta s-a făcut remarcată la „Românii au Talent” în anul 2015.

Reacțiile Mihaelei Rădulescu, una dintre juratele de la „Românii au Talent”, au adus-o pe adolescentă în centrul unui scandal nedorit. Mihaela Rădulescu i-a spus Crinei, care pe atunci avea 14 ani, că dacă mai vrea un „Da” în etapa următoare trebuie să slăbească 5 kilograme. Mai multe despre scandalul în urma căruia vedeta TV și-a pus tot Internetul în cap puteți citi AICI.

Foto: Ovidiu Sebezan

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: