-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

Tânăra criticată de Mihaela Rădulescu la „Românii au Talent”, pe scenă cu unul dintre cei mai buni dansatori din lume

Crina Cătinean, bistrițeanca criticată de Mihaela Rădulescu la „Românii au Talent”, în urmă cu câțiva ani, va avea ocazia, luna aceasta, să danseze alături de unul dintre cei mai buni dansatori din lume, într-un spectacol-eveniment.

La finalul acestei luni, la Teatrul Național din Cluj-Napoca va avea loc un spectacol ce-l va avea invitat pe unul dintre cei mai cunoscuți dansatori din lume: Dujuan Smart. Acesta a avut ocazia să danseze în mai toată lumea și să lucreze cu cei mai buni coregrafi de pe mapamond.

Dansatorul din Statele Unite a putut fi urmărit  și în filmele „Step Up Revolution Dance Workout” (2012), „Love on a Sunday Afternoon” sau „So You Think You Can Dance” (2005).

În coproducția româno-americană va putea fi urmărită și Crina Cătinean, o tânără din Bistrița-Năsăud, care studiază dansul și coregrafia în Cluj-Napoca. Aceasta s-a făcut remarcată la „Românii au Talent” în anul 2015.

Reacțiile Mihaelei Rădulescu, una dintre juratele de la „Românii au Talent”, au adus-o pe adolescentă în centrul unui scandal nedorit. Mihaela Rădulescu i-a spus Crinei, care pe atunci avea 14 ani, că dacă mai vrea un „Da” în etapa următoare trebuie să slăbească 5 kilograme. Mai multe despre scandalul în urma căruia vedeta TV și-a pus tot Internetul în cap puteți citi AICI.

Foto: Ovidiu Sebezan

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.