-11.1 C
Bistrița
duminică, februarie 5, 2023

B-dul Independenței: Accident provocat de un începător

Un accident rutier a avut loc pe Bulevardul Independenței din Bistrița. Acesta a fost provocat de un începător și s-a soldat cu pagube materiale.

 

Polițiștii de la Rutieră, un Echipaj de Prim Ajutor și unul pentru măsuri API din cadrul SMURD au fost solicitate la un accident. Acesta a avut loc pe Bulevardul Independenței din Bistrița.

Un șofer începător a vrut să schimbe banda de mers pe sens și nu s-a asigurat corespunzător. Acesta a colizionat cu mașina ce se afla pe prima bandă, și a fost proiectat într-o a treia.

„Toți trei șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, au explicat pentru Bistrițeanul.ro, reprezentanții IPJ BN.

„Nu a fost nevoie de acordare de ajutor medical, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale”, au declarat cei din cadrul ISU BN.

Cercetările continuă în acest caz.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: