12.3 C
Bistrița
vineri, februarie 23, 2024

Tancurile și camioanele militarilor vor „împânzi” șoselele, în următoarele zile!

Un exercițiu militar de amploare va avea loc în județul Brașov. În acest sens, camioane și tancuri ale militarilor vor „împânzi” șoselele. Șoferilor le este atrasă atenția cu privire la câteva aspecte:

Exercițiul „Wind Spring 23” face parte din sfera activităților majore de instruire ale Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”. Acesta va avea loc în Cincu, județul Brașov, la începutul lunii octombrie.

În acest sens, în perioada următoare, șoselele și căile ferate vor fi împânzite de tancuri și camioane militare. Șoferlor le sunt puse în vedere câteva aspecte.

În perioada 21-30 septembrie 2023, convoaie militare de tehnică și personal, aparținând structurilor subordonate Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” se vor deplasa spre Centrul Național de Instruire Întrunită „Getica” din Cincu, pe căi de comunicații feroviare și rutiere, tranzitând teritoriul național, în vederea participării la exercițiul „Wind Spring 23”.

Informăm în acest context că detașamentele urmează să se deplaseze din garnizoanele Bistrița, Dej, Turda, Arad, Baia Mare și Prundu Bârgăului către locația precizată anterior.

Poliția militară le recomandă celor care se deplasează pe aceste rute să circule cu atenție sporită și să respecte indicațiile și semnalele polițiștilor”, au transmis reprezentanții brigăzii.

Imagini de la exercițiul „Wind spring 22” aici:

1500 de militari și peste 300 de vehicule de la Brigada Mecanizată Grigore Bălan, instrucție pentru câmpul de luptă modern

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Unii merg sa stea 1 luna departe de familie, la corturi, la temperaturi la limita inghetului noaptea, fara conditii moderne, 24 din 24, iar civilii si media spun ca o solda de 2500 de lei e mult pentru un soldat.

  2. 2500 de lei e mult pentru un soldat. Cine pune botul că banii aruncați la gunoi în arme de război ajută la ceva îl invităm în Ucraina să vadă cât le-a folosit ucrainenilor. Iar ”prietenilor” americani le urăm o invitație călduroasă la ei acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.