12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Târg de Crăciun, miercuri, la Școala Gimnazială „Lucian Blaga” din Bistrița

Christmas tea, standuri cu vânzare de produse culinare și decorațiuni tematice, un concert de colinde și multe alte surprize vă așteaptă la Târgul de Crăciun ce va avea loc mâine, între orele 10:00-13:00, la Școala Gimnazială „Lucian Blaga”.

Elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială “Lucian Blaga” Bistrița vă invită să participați mâine, între orele 10:00-13:00, la Târgul de Crăciun al școlii.

Evenimentul va avea loc în sala Jean Monnet, iar toți cei care vor veni la târg vor fi întâmpinați cu o mulțime de surprize: Cutia Poștală „Scrisori pentru Moșu”, photobooth și Rudolph, Christmas tea, standuri cu vânzare de produse culinare și decorațiuni tematice și un concert de colinde.

Intrarea este liberă pentru părinți și invitați. Vă așteptăm cu drag! Împreună ne facem Crăciunul mai dulce!„, spun organizatorii.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?