25.9 C
Bistrița
duminică, iunie 26, 2022

Târgul Mare al Bistriței ne costă cât o vilă de lux în oraș!

Aproape 3 milioane de lei vor merge anul acesta pe evenimente culturale. Cel mai scump eveniment de anul acesta rămâne Târgul Mare al Bistriței, programat pentru luna august.

Potrivit proiectului de buget votat ieri de către consilierii locali, zilele de sărbătoare ne vor costa nu mai puțin de 550.000 de lei, adică mai bine de 120.000 de euro, cam cât costă o vilă de lux în municipiu.

Cum va fi împărțită această sumă nu se știe, asta pentru că în niciun an municipalitatea nu a oferit un raport public în care să prezinte onorariul artiștilor, costurile de sunet și restul evenimentelor din cadrul Târgului Mare al Bistriței.

Următorul cel mai scump eveniment din acest an este Caravana Marii Uniri, o serie de concerte care vor avea loc la Bistrița și Alba Iulia, dar și în orașele înfrățite Wels, Herzogenrath, Wiehl, Besançon și Zielona Gora. Pentru aceste concerte, care se întind pe 15 zile, Primăria Bistrița a alocat 200.000 de lei.

155.000 de lei mai merg pe concerte extraordinare de muzică cultă cu ocazia unor evenimente deosebite, cu prioritate dedicate Marii Uniri. De asemenea, Teatrul Profesionist Liviu Rebreanu mai înghite 140.000 de lei anul acesta.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...