10.9 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

VIDEO Cum s-a evaporat un televizor de pe o terasa din Bistrița, în miez de noapte!

A venit, a studiat problema, iar mai apoi s-a făcut nevăzut cu un televizor amplasat pe terasa unui local din Bistrița. Este modul de operare al unui hoț, care a fost surprins chiar de camerele de supraveghere ale localului. Administratorii au făcut apel la internauți pentru a-l identifica pe hoț.

Un televizor de pe terasa localului Brick`s, situat chiar în centrul orașului, s-a evaporat în doar câteva minute. Hoțul care se află în spatele furtului, a venit, a studiat problema, iar mai apoi a desprins televizorul de pe perete și dus a fost.

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Administratorii localului au făcut apel la internauți, pe rețelele de socializare, pentru identificarea hoțului.

„Un televizor s-a „evaporat” de pe terasa noastră! Sperăm că hotul are o bună justificare pentru această acțiune curajoasă și neașteptată. În orice caz, dacă vedeți un televizor de „vânzare” în locuri neobișnuite, cu siguranță nu e o super-oferta. Vom fi recunoscători pentru orice informație care ne-ar putea duce la identificarea faptasului”, notează reprezentanții localului, pe o rețea de socializare.

Este vorba despre un bărbat îmbrăcat sport, cu haine deschise la culoare. Acesta purta în cap o șapcă, o bluză sport, pantaloni scurți și adidași. În spate avea un rucsac.

Administratorul localului a depus o plângere penală în acest sens, iar Inspectoratul de Poliție Județean a deschis un dosar penal și face cercetări

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....