17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Merită să cumpărați un televizor care nu este un Smart TV?

Achiziționarea unui televizor nou și transformarea acestuia în televizor inteligent este o alternativă reală la achiziționarea unui televizor inteligent.

În procesul de achiziție a oricărui dispozitiv intră în joc mai mulți factori, cum ar fi utilizarea pe care i-o vom da, dimensiunea și, mai ales, prețul. O dezbatere care apare întotdeauna este dacă ar trebui să investim într-un dispozitiv de ultimă generație sau să cumpărăm ceva mai ieftin pe care îl putem adapta. Noi vă ajutăm să rezolvați această dilemă.

Avantajele cumpărării unui televizor non-smart

La întrebarea dacă este profitabil să cumpărăm un televizor care nu este Smart TV, răspunsul este da, mai ales la acele modele de televizoare ieftine care nu au o dimensiune standard și pe care le putem găsi la un preț bun. Diferența dintre acestea și un Smart TV de aceeași dimensiune poate varia considerabil. O marjă suficient de mare pentru a ne gândi la asta, pentru că o putem face fără să renunțăm la nimic.

O opțiune foarte recomandată este să cumpărăm un televizor la un preț foarte bun și să-l facem inteligent cu ajutorul unui Fire Stick, Chromecast sau Android TV, pentru o sumă mică de bani avem ocazia să ne bucurăm de un software modern și actualizat. Iar diferența de achiziție în cazul unui televizor inteligent ne permite, în timp, să îl reînnoim și să îl avem mereu la zi.

În timp ce pentru a obține un Smart TV la un preț bun înseamnă să renunți la cele mai noi modele, astfel că, în timp, software-ul său devine învechit, observăm că nu mai este la fel de rapid și agil ca înainte, iar lipsa actualizărilor nu va îmbunătăți problema. Astfel, putem lua în considerare în acel moment să achiziționăm un dispozitiv suplimentar precum cele despre care am vorbit mai devreme.

De aceea, înainte de a ne arunca în cumpărarea compulsivă a unui Smart TV, ar trebui să explorăm opțiunile și să evaluăm această posibilitate, care deschide multe alte posibilități. Astfel, pentru același preț al unui Smart TV de o anumită dimensiune, putem opta pentru un televizor mai mare pe care îl putem transforma cu ușurință într-un Smart TV cu o investiție mică. În timp ce un televizor cu diagonală de 32 de inci (81 de centimetri) care nu este Smart poate fi găsit la un preț de de până la două ori mai mic cu oferte bune, decât un televizor Smart de aceeași dimensiune.

Există multe avantaje în a cumpăra dispozitive precum Chromecast, Android TV și Fire Stick TV, care sunt foarte ușor de instalat, deoarece le putem conecta la orice dispozitiv cu HDMI sau, în caz contrar, putem folosi un adaptor. Interfața lor este aceeași, deoarece se bazează pe sistemul Android și au aceleași opțiuni ca și un Smart TV cu același sistem: instalarea aplicațiilor, a jocurilor și a abilităților de a le valorifica la maximum pe televizoare ieftine.

Un alt avantaj este că îl putem lua cu noi și îl putem instala pe orice dispozitiv, transformându-l automat într-un dispozitiv inteligent. Când va veni momentul, îl putem înlocui cu ușurință cu un model mai modern, fără remușcări, deoarece nu este o investiție foarte mare și ne putem permite acest lucru. Acesta este cu siguranță un lucru de care trebuie să țină cont iubitorii de chilipiruri, cărora nu le place să plătească mai mult pentru același lucru. Singurul dezavantaj, dacă televizorul nu are HDMI CEC, vom avea nevoie de două telecomenzi, dar acesta este un preț mic pentru a ne bucura de toate avantajele unui Smart TV la cel mai bun preț. Asta, însă, este o probabilitate extrem de mică, pentru că în ziua de azi aproape orice televizoare ieftine au HDMI.

Altfel, un moment propice pentru televizoare ieftine, chiar și din categoria Smart TV, este la final de an, când marii retaileri online au campanii de Blackfriday sau de Sărbători, perioade în care puteți obține reduceri importante.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!