15.4 C
Bistrița
duminică, mai 19, 2024

Secretarul de stat Terente Ciui a uitat cum se numește județul din care a plecat?!

Nu există politician care să nu fi ajuns ieri, de Sfânta Maria la o biserică sau mănăstire. Nu a făcut excepție nici secretarul de stat Terente Ciui, care pare să fi uitat cum se numește județul de unde provine.

Bistrițeanul Terente Ciui, fost subprefect și director adjunct al Casei Județene de Pensii Bistrița-Năsăud, este de ceva vreme unul dintre cei patru secretari de stat din Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Ieri, de Sfânta Maria s-a aflat în județ, marcând sărbătoarea la Mănăstirea Dobric. Vizita a fost „marcată” printr-o postare pe pagina sa de Facebook. Acesta pare să fi uitat cum se numește județul din care provine…

„Sunt, în aceste zile, în județul Bistrița și găsesc oportun să mă aflu în mijlocul comunității”, preciza, pe Facebook, Terente Ciui.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Responsabilul da’n Bucuresti (sa traiesti) cu PR-ul nu stie, care mai mult ca sigur este bucurestean(nca) sadea. Astia da’n functii este cu afaceri cu ‘nvarteli este prea jmekeri ca sa scrie ei mizerii de-‘stea. Se folosesc de „institutia baiatului””Au ei un baiat / fata care stie”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.