26.4 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

AQUABIS: Mai multe localități din județ, dar și câteva străzi din Bistrița, azi, fără apă

În vederea remedierii unei avarii identificate pe rețeaua de distribuție a apei, compania noastră anunță întreruperea  a furnizării apei potabile astăzi, 16 August 2023:

  • începând cu ora 09.30 până la ora 18.00 (estimativ) în localitățile Jelna, Budacul de Jos, Buduș, Monariu și Simionești – TOTAL.
  • între orele 10.30 – 16.00 ( estimativ ), în municipiul Bistrița –  pe strada Tabără – TOTAL.
  • între orele 11.30 – 17.00 ( estimativ ), în municipiul Bistrița –  pe strada Zefirului și străzile adiacente – TOTAL.
  • între orele 14.30 – 17.00 ( estimativ ), în municipiul Bistrița –  pe strada Petru Maior – TOTAL.
  • începând cu ora 15.30 până la ora 20.00 (estimativ) în localitățile Satu Nou, Pietriș și Orheiu Bistriței ( zonele înalte )

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm faptul că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată și este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate. Din acest motiv, în unele situații anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității), fapt pentru care înainte de consum, vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute pentru limpezire.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze față de consumatori pentru disconfortul creat în acest interval.
Vă stăm la dispoziție pentru sprijin și informații suplimentare la următoarele numere de telefon : 0263213117 și 0372742478.

UPDATE:

Au rămas fără apă potabilă numai locuitorii din localitatea Jelna și cei de pe Valea Jelnei înspre Jelna, locuitorii din localitațile Budacul de Jos, Buduș, Simionești și Monariu, au apă potabilă începând cu ora 12.30

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: