30.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

TERIBIL: Au sunat la 112 la două zile după ce li s-a opărit copilașul cu un lichid fierbinte

Un grav incident a avut loc în Braniștea. Un copil s-a opărit cu lichid fierbinte în urmă cu două zile. În ciuda rănilor suferite, abia în urmă cu puțin timp au fost anunțate echipajele medicale. Copilul va fi transferat la o clinică din București cu elicopterul SMURD.

Un copil de doi ani s-a opărit cu un lichid fierbinte în urmă cu două zile.

Se pare că micuțul a suferit arsuri de gradul I, II și III, însă părinții au anunțat abia în urmă cu scurt timp incidentul prin apel la 112.

„În urmă cu puțin timp la dispeceratul integrat ISU SAJ BN, s-a primit un apel prin care se anunța că un copil în vârstă de doi ani ar fi fost opărit cu un lichid fierbinte (afirmativ) în urmă cu două zile, în localitatea Branistea”, transmit reprezentanții ISU BN.

Spre locul solicitării au fost direcționate mai multe echipaje medicale, iar în sprijin s-a solicitat și intervenția elicopterului SMURD.

Micuțul a fost transportat la CPU Beclean de unde va fi preluat de elicopterul SMURD și va fi transferat la o clinică din București.

„Copilul a fost transportat de echipajul de prim ajutor SMURD la CPU Beclean și de acolo va fi preluat de elicopterul SMURD pentru a fi transportat la o Clinică de specialitate din București”, informează reprezentanții ISU BN.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...