19.1 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

TERIBIL: Au sunat la 112 la două zile după ce li s-a opărit copilașul cu un lichid fierbinte

Un grav incident a avut loc în Braniștea. Un copil s-a opărit cu lichid fierbinte în urmă cu două zile. În ciuda rănilor suferite, abia în urmă cu puțin timp au fost anunțate echipajele medicale. Copilul va fi transferat la o clinică din București cu elicopterul SMURD.

Un copil de doi ani s-a opărit cu un lichid fierbinte în urmă cu două zile.

Se pare că micuțul a suferit arsuri de gradul I, II și III, însă părinții au anunțat abia în urmă cu scurt timp incidentul prin apel la 112.

„În urmă cu puțin timp la dispeceratul integrat ISU SAJ BN, s-a primit un apel prin care se anunța că un copil în vârstă de doi ani ar fi fost opărit cu un lichid fierbinte (afirmativ) în urmă cu două zile, în localitatea Branistea”, transmit reprezentanții ISU BN.

Spre locul solicitării au fost direcționate mai multe echipaje medicale, iar în sprijin s-a solicitat și intervenția elicopterului SMURD.

Micuțul a fost transportat la CPU Beclean de unde va fi preluat de elicopterul SMURD și va fi transferat la o clinică din București.

„Copilul a fost transportat de echipajul de prim ajutor SMURD la CPU Beclean și de acolo va fi preluat de elicopterul SMURD pentru a fi transportat la o Clinică de specialitate din București”, informează reprezentanții ISU BN.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...