21.5 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

TERIBIL: Au sunat la 112 la două zile după ce li s-a opărit copilașul cu un lichid fierbinte

Un grav incident a avut loc în Braniștea. Un copil s-a opărit cu lichid fierbinte în urmă cu două zile. În ciuda rănilor suferite, abia în urmă cu puțin timp au fost anunțate echipajele medicale. Copilul va fi transferat la o clinică din București cu elicopterul SMURD.

Un copil de doi ani s-a opărit cu un lichid fierbinte în urmă cu două zile.

Se pare că micuțul a suferit arsuri de gradul I, II și III, însă părinții au anunțat abia în urmă cu scurt timp incidentul prin apel la 112.

„În urmă cu puțin timp la dispeceratul integrat ISU SAJ BN, s-a primit un apel prin care se anunța că un copil în vârstă de doi ani ar fi fost opărit cu un lichid fierbinte (afirmativ) în urmă cu două zile, în localitatea Branistea”, transmit reprezentanții ISU BN.

Spre locul solicitării au fost direcționate mai multe echipaje medicale, iar în sprijin s-a solicitat și intervenția elicopterului SMURD.

Micuțul a fost transportat la CPU Beclean de unde va fi preluat de elicopterul SMURD și va fi transferat la o clinică din București.

„Copilul a fost transportat de echipajul de prim ajutor SMURD la CPU Beclean și de acolo va fi preluat de elicopterul SMURD pentru a fi transportat la o Clinică de specialitate din București”, informează reprezentanții ISU BN.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...