6.3 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 1, 2023

Teste COVID 19, contra – cost, ȘI la Policlinică

Bistrițenii care doresc să se testeze, pentru a vedea dacă sunt infectați cu noul tip de coronavirus, o pot face și la Policlinica Bistrița. Din această săptămână, contra cost, se pot recolta probele și la Ambulatoriul SJUB. Iar rezultatele se pot trimite și pe mail.

Numărul cazurilor de COVID 19 este în continuă creștere. Atât pe plan național cât și local.

Astfel, pentru cei care doresc să se testeze, indiferent de motiv, o pot face, din această săptămână, și la Policlinica Bistrița.

Recoltările se fac în fiecare zi, de luni până vineri. Iar rezultatul se poate trimite și pe mail, pentru a evita încă o deplasare.

Începând de săptămâna aceasta, vom efectua testări COVID-19 la cerere și la Policlinica (Ambulatoriul Integrat al SJUB). Recoltările se fac de luni până vineri, între 8:00 și 11:00, în condiții de maximă siguranță, la containerul situat în curtea din spatele clădirii principale, cu circuit separat de restul cabinetelor. Testul costă 290 de lei, care se platesc în ziua recoltării la recepția exterioară a Policlinicii, fără a fi necesar accesul în clădire. Primiți rezultatul prin e-mail sau îl puteți ridica a doua zi, tot de la recepția exterioară. Vă așteptăm cu drag! Dr. Ștefan Pop, Medic coordonator” scrie pe pagina de Facebook a Policlinicii Bistrița.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...