11.1 C
Bistrița
duminică, mai 16, 2021

Teste COVID 19, contra – cost, ȘI la Policlinică

Bistrițenii care doresc să se testeze, pentru a vedea dacă sunt infectați cu noul tip de coronavirus, o pot face și la Policlinica Bistrița. Din această săptămână, contra cost, se pot recolta probele și la Ambulatoriul SJUB. Iar rezultatele se pot trimite și pe mail.

Numărul cazurilor de COVID 19 este în continuă creștere. Atât pe plan național cât și local.

Astfel, pentru cei care doresc să se testeze, indiferent de motiv, o pot face, din această săptămână, și la Policlinica Bistrița.

Recoltările se fac în fiecare zi, de luni până vineri. Iar rezultatul se poate trimite și pe mail, pentru a evita încă o deplasare.

Începând de săptămâna aceasta, vom efectua testări COVID-19 la cerere și la Policlinica (Ambulatoriul Integrat al SJUB). Recoltările se fac de luni până vineri, între 8:00 și 11:00, în condiții de maximă siguranță, la containerul situat în curtea din spatele clădirii principale, cu circuit separat de restul cabinetelor. Testul costă 290 de lei, care se platesc în ziua recoltării la recepția exterioară a Policlinicii, fără a fi necesar accesul în clădire. Primiți rezultatul prin e-mail sau îl puteți ridica a doua zi, tot de la recepția exterioară. Vă așteptăm cu drag! Dr. Ștefan Pop, Medic coordonator” scrie pe pagina de Facebook a Policlinicii Bistrița.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

PRO-COMPRESOARE Bistrița – lider în vânzarea de compresoare noi și second hand. La nevoie, le poți și închiria

PRO-COMPRESOARE Bistrița este lider local în furnizarea și întreținerea compresoarelor cu șurub,  diesel sau oil free....

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...