0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Teste COVID 19, contra – cost, ȘI la Policlinică

Bistrițenii care doresc să se testeze, pentru a vedea dacă sunt infectați cu noul tip de coronavirus, o pot face și la Policlinica Bistrița. Din această săptămână, contra cost, se pot recolta probele și la Ambulatoriul SJUB. Iar rezultatele se pot trimite și pe mail.

Numărul cazurilor de COVID 19 este în continuă creștere. Atât pe plan național cât și local.

Astfel, pentru cei care doresc să se testeze, indiferent de motiv, o pot face, din această săptămână, și la Policlinica Bistrița.

Recoltările se fac în fiecare zi, de luni până vineri. Iar rezultatul se poate trimite și pe mail, pentru a evita încă o deplasare.

Începând de săptămâna aceasta, vom efectua testări COVID-19 la cerere și la Policlinica (Ambulatoriul Integrat al SJUB). Recoltările se fac de luni până vineri, între 8:00 și 11:00, în condiții de maximă siguranță, la containerul situat în curtea din spatele clădirii principale, cu circuit separat de restul cabinetelor. Testul costă 290 de lei, care se platesc în ziua recoltării la recepția exterioară a Policlinicii, fără a fi necesar accesul în clădire. Primiți rezultatul prin e-mail sau îl puteți ridica a doua zi, tot de la recepția exterioară. Vă așteptăm cu drag! Dr. Ștefan Pop, Medic coordonator” scrie pe pagina de Facebook a Policlinicii Bistrița.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...