11.1 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

Tinerele implicate în accidentul din Bistrița-Bârgăului, în stare gravă

Cele două tinere de 25 de ani implicate în accidentul din Bistrița-Bârgăului sunt și ele în stare gravă, fiind intubate și ventilate mecanic. Acestea au fost supuse mai multor intervenții chirurgicale.

Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața noaptea trecută, după ce a pierdut controlul volanului și a izbit un cap de pod, după care s-a răsturnat. Accidentul s-a produs în Bistrița-Bârgăului, pe drumul care duce la Colibița.

Medicii ajunși la fața locului l-au găsit pe tânăr în stop cardio-respirator, fiind nevoiți în cele din urmă să declare decesul. Mai multe despre acest accident puteți citi AICI.

În autoturism se mai aflau două tinere de 25 de ani din Bistrița-Bârgăului pe care, se pare, șoferul le ducea acasă în momentul producerii accidentului. Acestea au suferit răni serioase, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

Acolo au fost supuse unor intervenții chirurgicale fiind în prezent intubate și ventilate mecanic. Starea lor este gravă:

„Cele două tinere, care au ajuns la UPU cu multiple traumatisme și leziuni în urma accidentului rutier, au fost supuse intervențiilor chirurgicale și au rămas internate în Secția Anestezie-Terapie Intensivă, fiind intubate și ventilate mecanic. Medicii urmăresc îndeaproape evoluția stării lor de sănătate”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Tânărul care a decedat se numește Mihai Moldovan și este din Mijlocenii Bârgăului. Se pare că autoturismul pe care îl conducea nu era al său.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...