Un bistrițean, la capătul lumii, pe două roți: Aventura lui Titus Banc în America de Sud

1
2743

Număr zilele rămase în fiecare dimineață… așa își începe povestea Titus Banc, bistrițeanul ce se pregătește să cutreiere, pe două roți, America de Sud. Motocicleta îl așteaptă deja în Santiago de Chile, unde a trimis-o acum mai bine de o lună.

Pe Titus Banc îl știți cel mai probabil de la Erin`s Pub, localul nonconformist din centrul istoric pe care l-a pus pe picioare. Un pasionat al aventurilor pe două roți, Titus visează de mai bine de doi ani să cutreiere lumea pe motocicleta sa.

Visul său devine realitate chiar astăzi, când a urcat în avionul care-l poartă spre Barcelona și de acolo – în Santiago de Chile. Acolo și-a trimis motocicleta, cu vaporul, acum mai bine de o lună.

„Număr zilele rămase în fiecare dimineață și tot așa în fiecare dimineață încerc să scormonesc în mintea mea lucruri pe care aș fi putut să le uit, sau detalii pe care ar trebui să le știu. Dar de data asta reușesc să controlez căutarea asta obsesivă și continuă, venită din nesiguranța și îndoiala că ceva am uitat”, povestește Titus pe platforma sa titusworld.ro, unde-și prezintă parte din aventuri.

Deși visează de mai bine de doi ani la călătoria asta, bistrițeanul a amânat-o, tocmai pentru a o putea pregăti temeinic. Pregătitul nu constă în a cumpăra echipament și a-ți aranja motocicleta și traseul, ci și o pregătire psihică intensă.

„De fapt cred că asta e cea mai importantă parte a unei călătorii pe termen lung, restul e doar… Google și bani”, completează Titus.

Titus va străbate timp de 3 luni America de Sud, de la un capăt la altul, pe motocicletă. Bistrițeanul.ro îi va fi alături și vă va ține la curent cu toate aventurile sale, pas cu pas, sau… viteză cu viteză.

Până una alta, puteți susține demersul bistrițeanului AICI.

 

1 COMENTARIU

  1. Si eu ma ganseam sa plec in africa de sud ca sa nu mai platesc caldura in romania…exact ca pasarile calatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.