16 kilograme de artificii, confiscate de la o femeie din Chintelnic

0
1152

Verificările cu privire la cumpărarea și vânzarea de artificii se întețesc în ultima lună din an. Polițiștii bistrițeni au confiscat 16 kilograme de artificii de la o femeie de 38 de ani din Chintelnic.

Femeia și-ar fi comandat articolele pirotehnice în luna noiembrie. La finalul lunii respective, polițiștii de la Biroul de Arme, Explozibili și Substanțel Periculoase au întocmit un dosar penal după ce s-au sesizat din oficiu în privința infracțiunii.

Femeia din Chintelnic este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice, prevăzută de Legea 126/1995. Artificiile au fost ulterior confiscate.

“În fapt, în după-masa de 30 noiembrie a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 16 kg de articolele pirotehnice pe care o femeie, de 38 de ani, din Chintelnic le-ar fi comandat. Articolele pirotehnice fac parte din categorii care nu pot fi deținute legal, de către persoane fizice, neautorizate în acest sens.

Articolele pirotehnice descoperite au fost indisponibilizate de polițiștii care continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit”, a transmis IPJ BN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.