-5.3 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Toaletele inteligente de 450.000 de lei vor fi amplasate în parcul municipal, lângă spațiile de joacă

În ședința de Consiliu Local de ieri, primarul Ioan Turc a precizat că cele două toalete inteligente, cumpărate cu 450.000 de lei, vor fi amplasate în parcul municipal, lângă cele două spații de joacă.

Primăria Bistrița a achiziționat două toalete inteligente cu 450.000 de lei. Acestea beneficiază de un sistem de igienizare automată, după fiecare utilizare. De asemenea, sistemul electronic va permite deschiderea și închiderea ușii chiar și în lipsa curentului electric. Toaletele vor avea inclusiv buton de panică.

Acestea vor avea lavoar încastrat în perete, cu distribuire automată de apă și săpun, pe bază de senzori. La fel va funcționa și uscătorul de mâini, iar hârtia igienica va fi distribuită automat.

Primele toalete inteligente vor fi încălzite pe timp de iarnă, iar cei care le folosesc vor avea parte și de muzică. În cadrul ședinței de Consiliu Local de ieri, primarul Ioan Turc a precizat și unde vor fi acestea amplasate. Este vorba despre Parcul Municipal

„Ele vor fi amplasate în Parcul Municipal, în zona locurilor de joacă, în partea de est și în partea de vest și evident că voi propune exact aceeași abordare și pentru zona din apropierea Palatului Culturii. E o solicitare pe care nu puțini părinți mi-au făcut-o. Aceste perimetre și locuri de joacă sunt arhipline în perioada verii primăverii și toamnei și eu cred că oamenii merită să simtă că trăiesc într-un oraș civilizat. Civilizația presupune și costuri”, a explicat primarul Ioan Turc.

Foto:banatulazi.ro

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: