24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

TRAGEDIE în Negrilești: Unicul fiu al unei familii, găsit fără suflare

Comunitatea negrileștenilor îl plânge pe Cristi, unicul fiu al unei familii din comună. La o vârstă fragedă, acesta a fost găsit fără suflare, în casă. „Nimeni din Negrilești nu are ce spune rău despre el. Cristi nu a supărat o muscă”, spun sătenii.

Cristi Sîrb, un tânăr din Negrilești, lucra de câțiva ani, pe TIR, în Spania. Abia împlinise 26 de ani, la finele lunii august. Unicul fiu, acesta se îngrijea de nevoile familiei. Tatăl său lucrase și el în Spania, ani buni, dar apoi s-a îmbolnăvit și a revenit pe meleagurile natale.

Azi, Cristi trebuia să meargă să își cumpere biletul de avion pentru a se întoarce în Girona. Concediul i se termina în câteva zile.

Aseară, a mers acasă, din sat, s-a spălat și s-a pus la somn. La ora 22:00, aproximativ, părinții săi au venit acasă, de la o nuntă.

Aceștia au intrat în camera lui Cristi și l-au găsit fără suflare.

Negrileștenii și toți cei care l-au cunoscut sunt în stare de șoc. Mai ales că toată lumea are numai cuvinte de laudă la adresa tânărului.

„Copilul ăsta a fost un copil foarte bun. Cred că nimeni din sat nu ar putea spune că l-a supărat cu ceva. Vorba aia, copilul ăsta nu a supărat o muscă. Așa un copil de blând și de liniștit. Omenos. Respectuos. Nu a pus băutură pe limbă în viața lui. Un copil tare liniștit”, spun sătenii, șocați.

Vestea morții fulgerătoare a lui Cristi s-a răspândit repede, iar mesajele au început să curgă pe pagina sa de Facebook.

Toți se întreabă care a fost motivul morții sale subite, așteptând rezultatul autopsiei.

Apropiații spun că s-ar fi plâns în ultima vreme că „tare repede se obosește. Dar și-ar fi făcut niște analize și nu i-a ieșit nimic în neregulă”.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.