3.7 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

TRAGEDIE în Negrilești: Unicul fiu al unei familii, găsit fără suflare

Comunitatea negrileștenilor îl plânge pe Cristi, unicul fiu al unei familii din comună. La o vârstă fragedă, acesta a fost găsit fără suflare, în casă. „Nimeni din Negrilești nu are ce spune rău despre el. Cristi nu a supărat o muscă”, spun sătenii.

Cristi Sîrb, un tânăr din Negrilești, lucra de câțiva ani, pe TIR, în Spania. Abia împlinise 26 de ani, la finele lunii august. Unicul fiu, acesta se îngrijea de nevoile familiei. Tatăl său lucrase și el în Spania, ani buni, dar apoi s-a îmbolnăvit și a revenit pe meleagurile natale.

Azi, Cristi trebuia să meargă să își cumpere biletul de avion pentru a se întoarce în Girona. Concediul i se termina în câteva zile.

Aseară, a mers acasă, din sat, s-a spălat și s-a pus la somn. La ora 22:00, aproximativ, părinții săi au venit acasă, de la o nuntă.

Aceștia au intrat în camera lui Cristi și l-au găsit fără suflare.

Negrileștenii și toți cei care l-au cunoscut sunt în stare de șoc. Mai ales că toată lumea are numai cuvinte de laudă la adresa tânărului.

„Copilul ăsta a fost un copil foarte bun. Cred că nimeni din sat nu ar putea spune că l-a supărat cu ceva. Vorba aia, copilul ăsta nu a supărat o muscă. Așa un copil de blând și de liniștit. Omenos. Respectuos. Nu a pus băutură pe limbă în viața lui. Un copil tare liniștit”, spun sătenii, șocați.

Vestea morții fulgerătoare a lui Cristi s-a răspândit repede, iar mesajele au început să curgă pe pagina sa de Facebook.

Toți se întreabă care a fost motivul morții sale subite, așteptând rezultatul autopsiei.

Apropiații spun că s-ar fi plâns în ultima vreme că „tare repede se obosește. Dar și-ar fi făcut niște analize și nu i-a ieșit nimic în neregulă”.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...