5.9 C
Bistrița
vineri, martie 31, 2023

TRAGEDIE în Negrilești: Unicul fiu al unei familii, găsit fără suflare

Comunitatea negrileștenilor îl plânge pe Cristi, unicul fiu al unei familii din comună. La o vârstă fragedă, acesta a fost găsit fără suflare, în casă. „Nimeni din Negrilești nu are ce spune rău despre el. Cristi nu a supărat o muscă”, spun sătenii.

Cristi Sîrb, un tânăr din Negrilești, lucra de câțiva ani, pe TIR, în Spania. Abia împlinise 26 de ani, la finele lunii august. Unicul fiu, acesta se îngrijea de nevoile familiei. Tatăl său lucrase și el în Spania, ani buni, dar apoi s-a îmbolnăvit și a revenit pe meleagurile natale.

Azi, Cristi trebuia să meargă să își cumpere biletul de avion pentru a se întoarce în Girona. Concediul i se termina în câteva zile.

Aseară, a mers acasă, din sat, s-a spălat și s-a pus la somn. La ora 22:00, aproximativ, părinții săi au venit acasă, de la o nuntă.

Aceștia au intrat în camera lui Cristi și l-au găsit fără suflare.

Negrileștenii și toți cei care l-au cunoscut sunt în stare de șoc. Mai ales că toată lumea are numai cuvinte de laudă la adresa tânărului.

„Copilul ăsta a fost un copil foarte bun. Cred că nimeni din sat nu ar putea spune că l-a supărat cu ceva. Vorba aia, copilul ăsta nu a supărat o muscă. Așa un copil de blând și de liniștit. Omenos. Respectuos. Nu a pus băutură pe limbă în viața lui. Un copil tare liniștit”, spun sătenii, șocați.

Vestea morții fulgerătoare a lui Cristi s-a răspândit repede, iar mesajele au început să curgă pe pagina sa de Facebook.

Toți se întreabă care a fost motivul morții sale subite, așteptând rezultatul autopsiei.

Apropiații spun că s-ar fi plâns în ultima vreme că „tare repede se obosește. Dar și-ar fi făcut niște analize și nu i-a ieșit nimic în neregulă”.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...