Tragedie la Salva: un bărbat a murit călcat de tren

0
3205

În această dimineață, un bărbat de 59 de ani din Salva și-a pierdut viața, după ce a fost călcat de tren. Bărbatul a fost găsit de echipajele medicale SAJ cu leziuni incompatibile cu viața.

Accidentul s-a produs în această dimineață, pe raza localității Salva, între stațiile Năsăud și Salva. Un bărbat de 59 de ani sin Salva a fost lovit de un tren Regio, care se deplasa pe relația Ilva Mică înspre Beclean.

Echipajul medical al Serviciului de Ambulanță Județean ajuns la fața locului nu a mai putut să-l ajute pe bărbat, declarând doar decesul. Acesta prezenta leziuni incompatibile cu viața.

„Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Circulația feroviară a fost blocată pentru aproximativ 50 de minute. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Județean de Transport Feroviar Bistrița-Năsăud, fiind întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, totodată în cauză fiind dispusă o extertiză medico-legală a cadavrului bărbatului”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean.

Foto: Arhivă

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.