-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

Transmixt face apel la călători să nu aglomereze autobuzele când merg elevii la școală

Operatorul de transport în comun Transmixt face apel la călători să nu aglomereze autobuzele și microbuzele la cele două ore din zi când elevii merg la școală și respectiv revin acasă.

Accesul în autobuzele și microbuzele operatorului de transport în comun Transmixt este interzis fără mască. Deși ideală ar fi și păstrarea distanței de minim un metru între călători, de multe ori acest lucru nu este posibil din cauza aglomerației.

Transmixt face apel la călători să nu aglomereze autobuzele și microbuzele atunci când merg elevii la școală și respectiv când revin.

„Noi, echipa Transmixt, depunem eforturi în permanență să călătoriți în condiții de siguranță și confort, atât cât acestea pot fi oferite de transportul public, dar fără colaborarea dumneavoastră nu avem nicio șansă să realizăm aceste obiective. Din aceste motive, vă rugăm să cooperați cu noi și să evitați călătoriile cu autobuzele și microbuzele transportului public din Bistrița atunci când elevii circulă spre și de la școală. Copiii circulă cu precădere de 2 ori pe zi, în special în intervalele 07:00-09:00 și 13:00-14:30. Așadar nouă, celorlalți călători ne rămân multe ore ale în care să circulăm”, transmit cei de la Transmixt.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...