13.8 C
Bistrița
vineri, mai 27, 2022

Transmixt face apel la călători să nu aglomereze autobuzele când merg elevii la școală

Operatorul de transport în comun Transmixt face apel la călători să nu aglomereze autobuzele și microbuzele la cele două ore din zi când elevii merg la școală și respectiv revin acasă.

Accesul în autobuzele și microbuzele operatorului de transport în comun Transmixt este interzis fără mască. Deși ideală ar fi și păstrarea distanței de minim un metru între călători, de multe ori acest lucru nu este posibil din cauza aglomerației.

Transmixt face apel la călători să nu aglomereze autobuzele și microbuzele atunci când merg elevii la școală și respectiv când revin.

„Noi, echipa Transmixt, depunem eforturi în permanență să călătoriți în condiții de siguranță și confort, atât cât acestea pot fi oferite de transportul public, dar fără colaborarea dumneavoastră nu avem nicio șansă să realizăm aceste obiective. Din aceste motive, vă rugăm să cooperați cu noi și să evitați călătoriile cu autobuzele și microbuzele transportului public din Bistrița atunci când elevii circulă spre și de la școală. Copiii circulă cu precădere de 2 ori pe zi, în special în intervalele 07:00-09:00 și 13:00-14:30. Așadar nouă, celorlalți călători ne rămân multe ore ale în care să circulăm”, transmit cei de la Transmixt.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...