8.9 C
Bistrița
vineri, mai 7, 2021

Transmixt face apel la călători să nu aglomereze autobuzele când merg elevii la școală

Operatorul de transport în comun Transmixt face apel la călători să nu aglomereze autobuzele și microbuzele la cele două ore din zi când elevii merg la școală și respectiv revin acasă.

Accesul în autobuzele și microbuzele operatorului de transport în comun Transmixt este interzis fără mască. Deși ideală ar fi și păstrarea distanței de minim un metru între călători, de multe ori acest lucru nu este posibil din cauza aglomerației.

Transmixt face apel la călători să nu aglomereze autobuzele și microbuzele atunci când merg elevii la școală și respectiv când revin.

„Noi, echipa Transmixt, depunem eforturi în permanență să călătoriți în condiții de siguranță și confort, atât cât acestea pot fi oferite de transportul public, dar fără colaborarea dumneavoastră nu avem nicio șansă să realizăm aceste obiective. Din aceste motive, vă rugăm să cooperați cu noi și să evitați călătoriile cu autobuzele și microbuzele transportului public din Bistrița atunci când elevii circulă spre și de la școală. Copiii circulă cu precădere de 2 ori pe zi, în special în intervalele 07:00-09:00 și 13:00-14:30. Așadar nouă, celorlalți călători ne rămân multe ore ale în care să circulăm”, transmit cei de la Transmixt.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...

Grupul TeraPlast aderă la cea mai mare inițiativă globală de sustenabilitate

Grupul TeraPlast devine parte a UN Global Compact, cea mai importantă inițiativă în domeniul guvernanței corporative...

GRĂBEȘTE-TE! La MAC GSM ai SUPER reduceri, PLUS ocazia de a câștiga un voucher de 500 de lei!

Mai sunt doar TREI zile de mega oferte la MAC GSM. Acum găsești sute de produse...