20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Transport asigurat, pentru bistriţenii care vor să schieze în Wonderland!

Nu trebuie să vă faceţi probleme în legătură cu transportul până la pârtia Cocoş, dacă nu aveţi maşină! Primăria Bistriţa a găsit o soluţie salvatoare. Cu această ocazie, se rezolvă şi problema parcării în zonă:

În doar câteva minute, pârtia Cocoş din complexul Wonderland va fi deschisă publicului larg din Bistriţa şi din împrejurimi.

Pentru a veni în sprijinul celor care nu vor să-şi uzeze maşina până acolo şi pentru a evita problemele şi stresul parcării în zonă – Primăria Bistriţa le propune bistriţenilor o  alternativă.

În perioada de funcționare a Pârtiei Cocoş, operatorul serviciilor de transport în comun – SC Transmixt SA – pune la dispoziția celor interesați curse regulate pe traseul Stația nr. 55 (Unirea nr. 254) – Stația Pârtie Cocoș și retur”, anunţă primarul Ovidiu Creţu într-un comunicat de presă.

În intervalul luni – vineri, mijloacele de transport în comun vor circula între orele 09:00 – 16:00, 18:00 – 21:00. În zilele de sâmbătă și duminică transportul este disponibil între orele 09:00-16:00, se mai precizează în acelaşi comunicat.

Foto – Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: