8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Traseu montan pentru bicicliști în „Raiul Cascadelor”

Autoritățile locale împreună cu elevii unei școli din Sîngeorz-Băi au făcut o drumeție prin Munții Rodnei și au trasat un traseu montan destinat bicicletelor.

Sportul pe două roți a câștigat popularitate în rândul tuturor segmentelor de vârstă.

Pentru iubitorii de munte și adrenalină, dar și de sport, elevii Liceului Tehnologic „Solomon Halița”, silvicultorii Ocolului Silvic Cormaia-Anieș, Primăria Sîngeorz-Băi și Prefectura județului Bistrita-Năsăud au participat la o acțiune de ecologizare și trasare de traseu pentru bicicliști la Cormaia, în zona denumită „Raiul Cascadelor”.

Acțiunile au serbat Ziua Muntelui, eveniment care se bucură de atenția ONG-urilor și activiștilor din anul 2002.

Ecologizarea a avut loc în patru localități din zona montană:Ilva Mică, Ilva Mare, Lunca Ilvei, Sîngeorz-Băi și în Parcul Național Munții Rodnei.

„Am petrecut o zi frumoasă alături de copiii harnici și inimoși, cărora le-am vorbit  despre importanța protejării mediului și a respectului față de natură, despre importanța colectării selective, a reciclării deșeurilor și totodată i-am felicitat pentru implicarea lor în acest tip de acțiuni prin care vom avea un județ mai curat”, a transmis pe Facebook directorul ADI Deșeuri, Cristian Niculae.

sursa foto: singeorzbai.com

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.