20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Trei ani de la devastatorul incendiu din „Colectiv”: „Să ne asigurăm că nu se mai pierd vieți omenești”

Trebuie să avem grijă ca evenimente tragice precum cel din Clubul „Colectiv” să nu se mai poată repeta, trebuie să ne asigurăm că nu se mai pierd vieți omenești din aceleași motive”, consideră deputatul PMP Ionuț Simionca, inițiatorul „Legii Colectiv”.

În primul meu mandat de deputat al bistrițenilor, am reușit să promovez o lege care poate salva vieți. Pentru cei ce au murit nevinovați în incendiul din seara zilei de 30 octombrie 2015, pradă inconștienței și nepăsării, nu se mai poate face prea mult. Dumnezeu să-i odihnească în pace…!”, a transmis deputatul PMP Ionuț Simionca astăzi, cu prilejul împlinirii a trei ani de la tragedia din Colectiv.

Deputatul consideră că avem în continuare obligația să facem ceva pentru ceilalți semeni ai noștri: „Trebuie să avem grijă ca evenimente tragice precum cel din Clubul „Colectiv” să nu se mai poată repeta. Trebuie să ne asigurăm că nu se mai pierd vieți omenești din aceleași motive”, afirmă Ionuț Simionca – deputatul care a inițiat un act normativ, aşa-numita Lege Colectiv.

Conform acestei legi, dacă un club, restaurant sau alt spaţiu public cu destinația de comerț, cultură sau turism funcţionează fără autorizaţie de securitate la incendiu, este obligatoriu ca lipsa acesteia să fie semnalată printr-un panou.

Singurul lucru făcut la 3 ani de la Colectiv este propunerea mea, aşa-numita Lege Colectiv, care, din 15 ianuarie 2018, a devenit Legea nr. 28 pentru completarea Legii privind apărarea împotriva incendiilor…”, a remarcat deputatul Ionuț Simionca.

Foto deschidere @ B1.ro

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: