21.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Trei bătrânei, o căruță și 700 kg de fân le-au dat de lucru polițiștilor

Polițiștii au de intervenit zilnic la fel de fel de evenimente. Ieri, polițiștii au avut o zi… ca la țară: cu 700 kg de fân și o căruță. Au scos-o cu bine la capăt…

Un bunic din Salva a ieșit ieri la plimbare prin sat… cu căruța. La un moment dat a vrut să vireze stânga, însă nu s-a asigurat.

În acel moment, un șofer ce putea să-i fie nepot a acroșat căruța. Bunicul a fost rănit.

„La data de 5 iunie a.c., pe DN17D, în Salva, un bărbat de 74 ani din localitate, care circula cu un atelaj hipo, a virat la stânga fără să se asigure, moment în care a fost acroșat de o autoutilitară, condusă de un tânăr de 21 de ani din județul Cluj. În urma accidentului, bărbatul de 74 de ani a fost rănit ușor. Atât el, cât și conducătorul auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, explică reprezentanții IPJ BN.

Și în cazul cu fânul au fost implicați doi bunici…

Ieri, un bunic de 75 de ani din Dumitra și-a găsit terenul din Tărpiu… gol! A sunat polițiștii și i-a anunțat că în noaptea ce tocmai trecuse, cineva i-a furat fânul.

Au început cercetările și în scurt timp s-au găsit și hoții.

La data de 5 iunie, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 75 ani din Dumitra despre faptul că în noaptea de 4/5 iunie a.c., i-au fost sustrași doi baloți din fân, de aproximativ 700 de kg, în valoare de circa 500 lei, de pe un teren ce îl deține aflat pe raza localități Tărpiu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat doi bărbați de 69 ani, respectiv 41 de ani, ambii din Tărpiu, bănuiți de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, se arată în comunicatul IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...