-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Trei din scandalagiii din Năsăud vor ajunge azi în fața instanței! Ca să-și primească o ”primă pedeapsă”!

Au fost la judecătorie, apoi la cafea, la sediul poliției și azi vor ajunge din nou în fața instanței. Trei din scandalagiii de ieri, din Năsăud, își vor afla prima pedeapsă.

Un scandal a izbucnit ieri, în jurul amiezii, în Năsăud. Certurile dintre două clanuri de romi au degenerat până s-a ajuns la agresiuni.

Două persoane, din cele 8 implicate, au ajuns la spital. Restul, la sediul poliției, pentru audieri.

Mai multe informații puteți reciti aici:

SCANDAL în Năsăud: S-au întâlnit în sala de judecată, au ieșit la cafea și și-au dat pumni

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, aceștia au decis să rețină, pentru 24 de ore, pe trei dintre bărbații implicați în scandal.

Aceștia vor ajunge azi, din nou, în sala de judecată. Doar că de această dată, pentru a-și afla prima „pedeapsă”.

„Ca urmare a cercetărilor efectuate, aseară, în jurul orei 23:00, polițiștii din Năsăud au dispus reținerea pentru 24 de ore a trei persoane. Este vorba despre 3 bărbați de 43, 21 și 19 ani. Aceștia vor fi prezentați instanței astăzi, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, transmit reprezentanții IPJ BN.

„La UPU au ajuns astă-noapte 3 tineri, de 19, 21, 26 ani, toți din Cepari. Cel de 19 ani, cu policontuzii prin agresiune și traumatism craniocerebral, a fost externat cu recomandare de tratament la domiciliu. Ceilalți doi, care prezentau traumatisme cranio-cerebrale minore, contuzii și plăgi prin agresiune, au rămas internați la Compartimentul de Neurochirurgie. Sunt în stare stabilă si se află sub tratament și supraveghere medicală”. a declarat Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: