4.1 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

Trei instituții s-au mobilizat să salveze două berze capturate accidental

Două berze capturate accidental au fost salvate de reprezentanții a trei instituții. Acestea au ajuns în cele din urmă la un zooparc din Cluj, unde vor rămâne pentru reabilitare.

Garda de Mediu a fost anunțată că două berze capturate accidental au nevoie de ajutor:

„Urmare a unui apel telefonic cu privire la capturarea accidentală a două exemplare de berze albe, reprezentanții Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud și ai Agenției pentru Protecția Mediului s-au deplasat la fața locului”, informează Garda de Mediu într-o informare de presă.

Îndrumați ce Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Animalelor, cei de la Garda de Mediu au dus berzele la centrul Moara de Vânt Zooparc din Cluj, unde vor rămâne pentru reabilitare.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: