8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Trei instituții s-au mobilizat să salveze două berze capturate accidental

Două berze capturate accidental au fost salvate de reprezentanții a trei instituții. Acestea au ajuns în cele din urmă la un zooparc din Cluj, unde vor rămâne pentru reabilitare.

Garda de Mediu a fost anunțată că două berze capturate accidental au nevoie de ajutor:

„Urmare a unui apel telefonic cu privire la capturarea accidentală a două exemplare de berze albe, reprezentanții Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud și ai Agenției pentru Protecția Mediului s-au deplasat la fața locului”, informează Garda de Mediu într-o informare de presă.

Îndrumați ce Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Animalelor, cei de la Garda de Mediu au dus berzele la centrul Moara de Vânt Zooparc din Cluj, unde vor rămâne pentru reabilitare.

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.