19.3 C
Bistrița
marți, octombrie 3, 2023

Prins drogat pe străzi de un elev ce făcea practica la jandarmi

Un elev la jandarmi aflat în timpul liber în Bistrița-Bârgăului a prins un consătean în timp ce se droga. Și-a anunțat colegii care au intervenit.

Tânărul elev a anunțat imediat colegii despre faptul că un alt tânăr se comportă ciudat pe stradă și are un plic sigilabil în mână. Cum avea loc un lucru ilegal, a luat atitudine și l-a oprit.

Tânărul de 20 de ani care consumase droguri a început să se îndepărteze de elevul care făcea practică la jandarmi și a aruncat plicul într-o curte.

Pe numele suspectului, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, care au fost predate polițiștilor, în vederea continuării cercetărilor.

“Am fost solicitați la fața locului de către unul dintre elevii care s-a aflat la noi în perioada de practică. Acesta aflându-se în timpul liber, pe raza localității Bistrița-Bârgăului a constatat că un tânăr care era foarte agitat avea în mână un plic transparent, autosigilant, care conținea o substanță de culoare albă, care produce efecte psihoactive.

Acesta l-a interceptat dar cel în cauză a aruncat pliculețul peste gardul din imediata apropiere și a fugit. Cu toate acestea, viitorul nostru coleg, l-a urmărit și a reușit să îl imobilizeze, timp în care am fost solicitați să intervenim pentru identificarea acestuia. 

Ne bucurăm că viitorul nostru coleg și-a însușit foarte bine cunoștințele și deprinderile în perioada în care s-a aflat alături de noi în misiuni, pe perioada de practică și îi mulțumim pentru spiritul civic de care a dat dovadă”,  spune plt. adj. șef Daniel Buhai – șeful Postului de Jandarmi Montan Colibița.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...