-1.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Prins drogat pe străzi de un elev ce făcea practica la jandarmi

Un elev la jandarmi aflat în timpul liber în Bistrița-Bârgăului a prins un consătean în timp ce se droga. Și-a anunțat colegii care au intervenit.

Tânărul elev a anunțat imediat colegii despre faptul că un alt tânăr se comportă ciudat pe stradă și are un plic sigilabil în mână. Cum avea loc un lucru ilegal, a luat atitudine și l-a oprit.

Tânărul de 20 de ani care consumase droguri a început să se îndepărteze de elevul care făcea practică la jandarmi și a aruncat plicul într-o curte.

Pe numele suspectului, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, care au fost predate polițiștilor, în vederea continuării cercetărilor.

“Am fost solicitați la fața locului de către unul dintre elevii care s-a aflat la noi în perioada de practică. Acesta aflându-se în timpul liber, pe raza localității Bistrița-Bârgăului a constatat că un tânăr care era foarte agitat avea în mână un plic transparent, autosigilant, care conținea o substanță de culoare albă, care produce efecte psihoactive.

Acesta l-a interceptat dar cel în cauză a aruncat pliculețul peste gardul din imediata apropiere și a fugit. Cu toate acestea, viitorul nostru coleg, l-a urmărit și a reușit să îl imobilizeze, timp în care am fost solicitați să intervenim pentru identificarea acestuia. 

Ne bucurăm că viitorul nostru coleg și-a însușit foarte bine cunoștințele și deprinderile în perioada în care s-a aflat alături de noi în misiuni, pe perioada de practică și îi mulțumim pentru spiritul civic de care a dat dovadă”,  spune plt. adj. șef Daniel Buhai – șeful Postului de Jandarmi Montan Colibița.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: