18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

Trei jandarmi bistrițeni participă la Campionatul Național de Kickboxing și Gala Transilvania Mix Kombat

Trei jandarmi bistrițeni vor patricipa la Campionatul Național de Kickboxing și Gala Transilvania Mix Kombat, în perioada 27-28 aprilie. Unul dintre ei practică kickboxing de peste 14 ani.

Jucători de kickboxing profesionist, atât la nivel național, precum și internațional, vor fi prezenți la Sala Polivalentă din municipiul Bistrița, (str. Vasile Conta) în perioada 27-28 aprilie 2024.

Printre aceștia se numără și trei jandarmi bistrițeni, Valentin Sachelaru, Daniel Morar si Tudor Orban.

Valentin și Daniel vor participa la Gala Transilvania Mix Kombat, iar Tudor la Campionatul Național de Kickboxing – amatori.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud, Valentin lucrează la Ordine Publică, iubește acest sport și îl practică de peste 14 ani. Are la activ 19 meciuri, cu 12 victorii.

Daniel lucrează la Detașamentul 1 Mobil (mascați) și practică acest sport de aproape 11 ani. Tudor practică acest sport de mult timp, însă abia în ultimii 5 ani a început o pregătire intensă în această direcție. Până în prezent a participat doar la două competiții, pe care le-a și câștigat.

Patrisia Moldovan

Patrisia Moldovan
Patrisia Moldovan
Patrisia Moldovan este studentă în anul întâi la Facultatea de Știinte Politice, Administrative și ale Comunicării, specializarea Jurnalism și la Facultatea de Istorie si Filosofie, specializarea Studii de securitate - la Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!