34.9 C
Bistrița
duminică, iulie 14, 2024

Trei minori au fugit din centrele de plasament! Unul din Mureș a fost găsit la Bistrița

În acest weekend, polițiștii au găsit patru persoane date dispărute. Trei dintre acestea erau minori care au fugit din Centrele de Plasament. Unul dintre ei, a ajuns din Mureș tocmai la Bistrița.

O acțiune a poliției, în acest sfârșit de săptămână, viza identificarea persoanelor date dispărute. Au fost găsite patru persoane, printre care trei minori fugiți din Centre de Plasament.

Un bunic de 76 de ani

Astfel, vineri, în prima zi de acțiune, polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din Beclean l-au depistat pe un drum comunal, de pe raza localității Șieu Cristur, pe un bărbat în vârstă de 76 ani, din Chintelnic.

Familia acestuia a sesizat Poliția cu privire la faptul că a plecat de la domiciliu în împrejurări necunoscute, în urmă cu două zile, și nu s-a mai întors.

Un minor plecat din centrul de îngrijire copii din Mureș

La data de 19 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică Bistrița l-au depistat pe raza municipiului, pe un minor în vârstă de 15 ani, din Reghin.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că tânărul este căutat, fiind plecat dintr-un centru de îngrijire a copilului din județul Mureș.

Doi minori plecați din Centrul de Plasament Beclean

Polițiștii au reușit identificarea a doi minori care au plecat din Centrul de plasament din Beclean. Aceștia au fost depistați pe raza localității Viișoara. Au fost duși și predați din nou personalului din Centru.

”Copiii au fugit din centru. Deci au ieșit fără să ceară bilet de voie. Nu știu exact când au fugit, dar de obicei poliția îi găsește foarte repede. În astfel de cazuri, poliția îi aduce înapoi și se reevaluează situația. Iar apoi se impun măsuri restrictive, educative. Vă dați seama că nu putem să luăm altfel de măsuri. Doar că nu mai au voie să iasă neînsoțiți o perioadă de timp din centru. Asta depinde de cei e la Centru. Vă dați seama că se mai întâmplă să fugă din Centru, de la școală, copiii mai fug. Dar altă măsură înafară de cea a interzicerii de a mai părăsi Centrul neînsoțiți, nu avem ce măsură să luăm” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, directorul DGASPC BN, Crina Andreica.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: