13.8 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

Trei transferuri de TOP în echipa Gloriei. Yuliya Dumanska, Bianca Bazaliu și Cristina Laslo vin din sezonul viitor la Bistrița

Gloria Bistrița a anunțat trei transferuri importante începând din sezonul viitor. Trei jucătoare de națională vor întregi lotul bistrițencelor.

Clubul bistrițean a obținut semnătura coordonatorului de joc 𝐂𝐑𝐈𝐒𝐓𝐈𝐍𝐀 𝐋𝐀𝐒𝐋𝐎, a portarului 𝐘𝐔𝐋𝐈𝐘𝐀 𝐃𝐔𝐌𝐀𝐍𝐒𝐊𝐀 a interului stânga 𝐁𝐈𝐀𝐍𝐂𝐀 𝐁𝐀𝐙𝐀𝐋𝐈𝐔, toate jucatoare de lot național, cu o vastă experiență internațională, apreciate deopotrivă de specialiștii din domeniu dar și de suporteri.

Laslo cunoaște atât Bistrița cât și pe Horațiu Pașca, acesta fiindu-i profesor în anii junioratului. Este o jucătoare de calitate, indispensabilă echipei naționale a României cu care a avut performanțe notabile. La fel este și Yuliya Dumanska, cea care apără buturile echipei Podravka Vegeta peste hotare și care a participat de mai multe ori în Champions League.

Bianca Bazaliu este un tunar de excepție, cu un parcurs fulminant încă de când a făcut primii pași spre handbalul de seniori.

„Fetelor, vă mulțumim că ne-ați ales și suntem convinși că aportul vostru la performanțele Gloriei 2018 va fi unul decisiv”, transmite clubul.

Foto: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud/Facebook

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: