12.4 C
Bistrița
duminică, septembrie 25, 2022

TREI zile de sterilizări gratuite pentru câinii și pisicile din Bistrița!

Zeci de puiuți de câini sau pisici sunt abandonați, aruncați încoace și încolo. Asociațiile care se ocupă de aceste animăluțe abia mai fac față. Tocmai pentru a evita situații în care puiuții să moară, la Bistrița, se organizează trei zile de sterilizări gratuite. ”Câinii și pisicile nu pică din cer!” e mesajul campaniei.

Grupurile online ale iubitorilor de animale, din Bistrița, sunt pline, zilnic, de mesaje cu puiuți de câini sau pisici, abandonați.

Cei mai inimoși, și care-și permit, îi iau de pe stradă sau de la tomberoane, îi ”aranjează” și îi adăpostesc până le găsesc o casă iubitoare.

Doar că, și iubitorii de animăluțe, și asociațiile care se ocupă de așa ceva, nu mai fac față. Tot mai multe situații de acest gen, de puiuți abandonați, îi copleșesc cu totul.

”Sterilizarea este singura soluție umană, responsabilă, rațională, pentru a stopa înmulțirea necontrolată a câinilor, pisicilor, implicit al abandonului” susțin cu tărie toți iubitorii de animăluțe.

Tocmai din această cauză, s-a decis organizarea unei campanii GRATUITE de sterilizare a câinilor și pisicilor.

”Campania de sterilizări gratuite se va desfășura în Bistrița în adăpostul public, str. Simpozionului nr.2, în datele 31 iulie, 1 august, 2 august. Sunt 3 zile de sterilizări gratuite! Mulțumim din suflet primăriei Bistrița pentru susținere și pentru ajutorul imens oferit, punerea la dispoziție a spațiului pentru desfășurarea campaniei și, desigur, sponsorilor noștri, asociația Ein herz fur Streuner e.V. care întotdeauna este alături de noi! Animalele vizate sunt: câini și pisici rasă comună,cu sau fără stăpân, DE PE RAZA JUDEȚULUI BISTRIȚA-NĂSĂUD!!” anunță organizatorii.

Astfel, cei care aveți acest tip de animăluțe, sunteți rugați să vă programați din timp la numărul de telefon 0744 761 915.

Vă rugăm să respectați programările și să fiți punctuali, pentru a evita aglomerarea. Masca este o necesitate! Câinii și pisicile nu pică din cer!” conchid organizatorii.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la...

Reconstrucția unei case vechi sau construirea unei clădiri noi? În ce merită mai mult să investiți?

România este printre țările care are un procent considerabil de proprietari, multe dintre proprietăți fiind construite...