23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

TRIST: S-a stins din viață jurnalistul Mihai Leder…

Îngrozitoare veste, pentru jurnaliștii din Bistrița-Năsăud: corespondentul Antena 1 și Antena 3 – jurnalistul Mihai Leder – s-a stins din viață, la doar 58 de ani… Nenorocirea s-a întâmplat astăzi, când este celebrată Ziua Internațională a Libertății Presei. 

S-a stins fulgerător din viață jurnalistul Mihai Leder. Din 2000 era corespondent pentru județul Bistrița-Năsăud la Antena 1, iar din 2005 era corespondent și la Antena 3. 

Avea 58 ani și o experiență de mai bine de 20 de ani de presă…

Mihai Leder era internat la secția ATI, în Spitalul Județean din Bistrița. Apropiații săi au mărturisit că jurnalistul a făcut edem pulmonar, săptămâna trecută. Fusese transportat cu elicopterul SMURD la Cluj.

Tristul eveniment s-a întâmplat chiar de Ziua Internațională a Libertății de Exprimare. Prietenii și cunoscuții săi își amintesc prea bine că Mihai Leder era cu adevărat un om căruia nu-i era niciodată frică să exprime tot ce gândea.

Nu de puține ori a deranjat cu franchețea și sinceritatea lui. Iar optimismul și umorul său transformau fiecare întâlnire cu el într-o experiență greu de uitat…  

Dumnezeu să-l odihnească în pace !

Condoleanțe familiei îndurerate…

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...