18.8 C
Bistrița
vineri, iulie 1, 2022

Trucuri care transformă orice bărbat într-un tip atletic și încrezător

Când vine vara, bărbații cu burtică vor să arate la fel de bine ca în vremurile în care erau supli. Și pot reuși să facă asta dacă știu să pună în practică unele trucuri vestimentare.

Teoretic, soluția pentru a scăpa de burtică este mișcarea și dieta echilibrată. Însă aceasta este o soluție care necesită timp și efort pe termen lung. Nu toți bărbații dornici să arate bine au timp să meargă la sală sau să urmeze adopte o alimentație echilibrată. Dar există soluții ce pot atenua efectele vizuale ale burticii și chiar poate crește gradul de încredere în sine.

Pentru această categorie de bărbați dezvăluim câteva metode simple și eficiente pentru a ști cum să-și aleagă îmbrăcămintea astfel încât să-și mascheze surplusul de greutate.

Hainele cele mai potrivite pentru bărbații plinuți trebuie alese urmând câteva mici reguli și burtica nu va mai fi punctul de „atracție”.

În primul rând, hainele trebuie să aibă mărimea potrivită. Una dintre cele mai mari greșeli este să alegi haine mulate sau prea largi. Mulți bărbați au impresia că o cămașă sau un tricou mulat îi vor face să arate mai musculoși. Această idee este greșită total.

La fel de greșit este și obiceiul de a purta haine mult mai largi pornind de la ideea că dacă hainele atârnă pe ei vor părea mai slabi. Când, de fapt, hainele largi nu fac decât să accentueze dimensiunea mare a purtătorului.

Secretul este să găsești mărimea potrivită așa încât hainele să nu fie nici mulate, nici foarte largi.

O altă greșeală este să porți haine care atârnă la umeri. Pentru că acest timp de vestimentație atrage atenția asupra secţiunii mediene, adică exact acea zonă a burticii pe care de fapt vrem să o ascundem.

În toate magazinele există o diversitate foarte mare de modele de tricouri de bărbati, totul este să alegi cu atenție mărimea potrivită fără a neglija imprimeurile.

Bărbații plinuți trebuie să aleagă haine cu imprimeuri cât mai mici ca dimensiune pentru că imprimeurile mari şi puternic colorate nu vor face decât să accentueze dimensiunea. Nici dungile orizontale sau diagonale nu sunt recomandate sub nicio formă. Liniile, indiferent de direcție, vor atrage atenţia asupra burţii.

În schimb, dungile verticale vor trimite privirea de sus în jos și vor crea iluzia subţiere a corpului și chiar de alungire.

Atenție mare trebuie și la îmbinarea culorilor cu celelalte piese de vestimentației.

Atenție! O pereche de pantaloni de culoare închisă purtați cu un tricou sau o cămașă albă nu te vor avantaja. Dimpotrivă, vor da impresia de picioare subţiri şi va scoate în evidenţă zona mediană. Evită această combinație și alege articole apropiate la nuanțe pentru a nu crea disproporții prin culoare. Și mai ales trebuie să ai în vedere că toate culorile închise subțiază!

Atunci când alegi jeans și un tricou, poți alege dintr-o gamă variată de pantofi sport de barbati care să fie comozi și care să te facă să te simți sportiv și să-ți ofere un aer relaxat atunci când, sigur pe tine, cu o postură dreaptă pleci pe stradă cu aer vioi.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...