-5.9 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

Trupa Cargo va număra ultimele secunde din 2021! Anul acesta vom avea și artificii, iar certificatul verde nu va fi impus

Primăria Bistrița pregătește un concert al trupei Cargo la trecerea dintre ani. De asemenea, anul acesta cei prezenți vor avea parte și de un foc de artificii. Primarul Ioan Turc este hotărât să nu impună certificatul verde celor care vor să ia parte la eveniment.

Vom trece în noul an pe ritm de rock! Municipalitatea a pregătit un concert Cargo la trecerea dintre ani. Acesta va începe la 23:00 și va avea loc pe Pietonalul Liviu Rebreanu. De asemenea, anul acesta nu vor lipsi nici artificiile.

Teoretic, evenimentele în aer liber se pot organiza doar cu prezența maximă a 1.000 de oameni și cu prezentarea certificatului verde. Se pare că municipalitatea nu ia în calcul aceste detalii, iar Ioan Turc este hotărât să nu impună certificatul verde celor care vor să petreacă trecerea dintre ani în centrul orașului.

„Bistrița este în scenariul verde. Am avut o discuție și cu colegi din primărie care se ocupă de aceste lucruri. Nu dorim să excedem cadrului legal. Evenimente de acest gen au loc în orașe mari din țară, iar eu îmi doresc ca bistrițenii să simtă că trăiesc într-un oraș autentic.(…) Nu discut despre certificatul verde în acest moment. Nu cred că vom cenzura participarea la evenimente în aer liber, ținând cont de faptul că Bistrița are o incidență scăzută în momentul de față. Este punctul meu de vedere”, a precizat Ioan Turc, într-o conferință de presă.

Întreg programul, pe zile, pregătit de Primăria Bistrița pentru luna decembrie îl puteți consulta mai jos:

De Moș Nicolae, Gașca Zurli va aprinde luminițele în oraș! Evenimentul, marcat și cu colinde, târg de Crăciun și un nou patinoar

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...

La MedTOTAL beneficiezi de cel mai mic preț, la testele rapide Covid-19

La Policlinica MedTotal, specialiștii în sănătate te ajută să te testezi rapid și la cel mai...