16.8 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Trupa Cargo va număra ultimele secunde din 2021! Anul acesta vom avea și artificii, iar certificatul verde nu va fi impus

Primăria Bistrița pregătește un concert al trupei Cargo la trecerea dintre ani. De asemenea, anul acesta cei prezenți vor avea parte și de un foc de artificii. Primarul Ioan Turc este hotărât să nu impună certificatul verde celor care vor să ia parte la eveniment.

Vom trece în noul an pe ritm de rock! Municipalitatea a pregătit un concert Cargo la trecerea dintre ani. Acesta va începe la 23:00 și va avea loc pe Pietonalul Liviu Rebreanu. De asemenea, anul acesta nu vor lipsi nici artificiile.

Teoretic, evenimentele în aer liber se pot organiza doar cu prezența maximă a 1.000 de oameni și cu prezentarea certificatului verde. Se pare că municipalitatea nu ia în calcul aceste detalii, iar Ioan Turc este hotărât să nu impună certificatul verde celor care vor să petreacă trecerea dintre ani în centrul orașului.

„Bistrița este în scenariul verde. Am avut o discuție și cu colegi din primărie care se ocupă de aceste lucruri. Nu dorim să excedem cadrului legal. Evenimente de acest gen au loc în orașe mari din țară, iar eu îmi doresc ca bistrițenii să simtă că trăiesc într-un oraș autentic.(…) Nu discut despre certificatul verde în acest moment. Nu cred că vom cenzura participarea la evenimente în aer liber, ținând cont de faptul că Bistrița are o incidență scăzută în momentul de față. Este punctul meu de vedere”, a precizat Ioan Turc, într-o conferință de presă.

Întreg programul, pe zile, pregătit de Primăria Bistrița pentru luna decembrie îl puteți consulta mai jos:

De Moș Nicolae, Gașca Zurli va aprinde luminițele în oraș! Evenimentul, marcat și cu colinde, târg de Crăciun și un nou patinoar

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: