13.4 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Petrece Crăciunul cu Turma pe masă! Pachete premium cu bunătăți: de la pastramă de vită la smoker, la pâté de foie de veau

Producătorul din Bistrița de bunătăți premium din carne de vită Turma vine cu două pachete speciale pentru Crăciun: unul cu care să te delectezi alături de familie așteptându-l pe Moș Crăciun, iar altul să-l oferi cadou celor dragi ție. Ambele variante conțin produsele lor „vedetă” fără de care nu pleacă cei care le trec pragul.

Cei de la Turma nu-i lasă la greu pe gurmanzi, pentru care au pregătit două pachete speciale și numai bune de pus pe masa de Crăciun. Ambele pachete conțin produsele lor vedetă, preferate de cei care le trec pragul.

Pachetul Christmas Joy, pe care îl poți savura alături de familie conține pâté de foie de veau, brânză maturată, pastramă vită la smoker, cârnăciori berbecuț, salam și cabanos și costă 350 de lei.

Dacă vreți ca și cei dragi vouă să se bucure de produsele Turma, puteți opta pentru Pachetul Christmas Gift, care conține vin, tomahawk, osso buco, sare maldon, rump steak, brânză maturată și pâté de foie de veau. Acesta costă 450 de lei.

Pentru a avea parte de pachetele speciale Turma trebuie să le comandați cu o zi înainte la numărul de telefon 0740039950.  Produsele Turma le găsiți la magazinul lor din Bistrița de pe strada Mușcatei nr. 5 (zona Subcetate),  dar și la Butcher Signature, în Piața Morii, nr 56.

Mai multe despre carnea de vită premium produsă în Bistrița-Năsăud puteți citi mai jos:

POVESTEA “TURMA” – Carnea de vită PREMIUM produsă în Bistrița-Năsăud, după 20 de ani de muncă și o concurență acerbă pe o piața internațională exigentă

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...