Petrece Crăciunul cu Turma pe masă! Pachete premium cu bunătăți: de la pastramă de vită la smoker, la pâté de foie de veau

0
2778

Producătorul din Bistrița de bunătăți premium din carne de vită Turma vine cu două pachete speciale pentru Crăciun: unul cu care să te delectezi alături de familie așteptându-l pe Moș Crăciun, iar altul să-l oferi cadou celor dragi ție. Ambele variante conțin produsele lor „vedetă” fără de care nu pleacă cei care le trec pragul.

Cei de la Turma nu-i lasă la greu pe gurmanzi, pentru care au pregătit două pachete speciale și numai bune de pus pe masa de Crăciun. Ambele pachete conțin produsele lor vedetă, preferate de cei care le trec pragul.

Pachetul Christmas Joy, pe care îl poți savura alături de familie conține pâté de foie de veau, brânză maturată, pastramă vită la smoker, cârnăciori berbecuț, salam și cabanos și costă 350 de lei.

Dacă vreți ca și cei dragi vouă să se bucure de produsele Turma, puteți opta pentru Pachetul Christmas Gift, care conține vin, tomahawk, osso buco, sare maldon, rump steak, brânză maturată și pâté de foie de veau. Acesta costă 450 de lei.

Pentru a avea parte de pachetele speciale Turma trebuie să le comandați cu o zi înainte la numărul de telefon 0740039950.  Produsele Turma le găsiți la magazinul lor din Bistrița de pe strada Mușcatei nr. 5 (zona Subcetate),  dar și la Butcher Signature, în Piața Morii, nr 56.

Mai multe despre carnea de vită premium produsă în Bistrița-Năsăud puteți citi mai jos:

POVESTEA “TURMA” – Carnea de vită PREMIUM produsă în Bistrița-Năsăud, după 20 de ani de muncă și o concurență acerbă pe o piața internațională exigentă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.