15.8 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

Turneu de basket de stradă la Nasawood! Tinerii sunt așteptați la „bază”

Pasionații de sport, dar mai ales de basket sunt așteptați, în 29 mai, la Năsăud, la Baza Sportivă a Colegiului Național „George Coșbuc”. Va fi prima ediție Streetball Cup.

Competiția este organizată de mai mulți năsăudeni și sprijinită în același timp de cei care, în trecut, se relaxau la baza sportivă de la George Coșbuc jucând basket.

Echipele vor fi împărțite pe trei categorii: Under 14, Under 18 și +18 (Seniori). Totodată vor fi echipe mixte, a câte trei persoane de fiecare.

Se plătește și o taxă de participare de 50 de lei/echipă. Toți banii strânși din taxa de participare se vor duce către premiile de la finalul competiției. Premiile acordate vor fi atât sume de bani, cât și atenții din partea organizatorilor.

La final se anunță un after party la cafeneaua Cleo din Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.