9.9 C
Bistrița
luni, mai 10, 2021

Turta dulce de plantator voluntar Tășuleasa, trimisă copiilor!

Plantarea pădurilor a fost amânată din cauza impunerii distanțierii sociale. Turta dulce pe care cei de la Tășuleasa o pregăteau pentru voluntarii plantatori va ajunge la câteva sute de copii.

În fiecare an, Tășuleasa Social organiza campanii de plantare păduri.

În această primăvară, din cauza pandemiei, evenimentul a trebuit amânat… până în toamnă.

Totuși, turta dulce din binemeritata pauză din timpul plantării, a fost „achiziționată”. Dar dacă nu poate ajunge la voluntari, va ajunge la câteva sute de copii.

„Toată lumea își amintește cu drag de turta dulce ce o mâncam la fiecare împădurire de «Pădurea Transilvania», în micile pauze dintre săpat gropile. Aveam pregătite multe cutii și în acest an, pentru împăduririle cu voi și cu Banca Transilvania, dar din moment ce acestea s-au amânat până la toamnă, când sperăm din tot sufletul să putem planta, am decis să donăm mai departe turta-dulce-de-plantator-voluntar-Tăshu la Valea Plopului, la părintele Tănase, care are în grijă câteva sute de copii și familii. Tot acolo am trimis și câteva kilograme de alimente de bază și obiecte de igienă personală. Să fie bine-primite cu sănătate! Aveți grijă de voi și unii de alții!”, au scris cei de la Tășuleasa Social pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...