14.8 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 10, 2023

Turta dulce de plantator voluntar Tășuleasa, trimisă copiilor!

Plantarea pădurilor a fost amânată din cauza impunerii distanțierii sociale. Turta dulce pe care cei de la Tășuleasa o pregăteau pentru voluntarii plantatori va ajunge la câteva sute de copii.

În fiecare an, Tășuleasa Social organiza campanii de plantare păduri.

În această primăvară, din cauza pandemiei, evenimentul a trebuit amânat… până în toamnă.

Totuși, turta dulce din binemeritata pauză din timpul plantării, a fost „achiziționată”. Dar dacă nu poate ajunge la voluntari, va ajunge la câteva sute de copii.

„Toată lumea își amintește cu drag de turta dulce ce o mâncam la fiecare împădurire de «Pădurea Transilvania», în micile pauze dintre săpat gropile. Aveam pregătite multe cutii și în acest an, pentru împăduririle cu voi și cu Banca Transilvania, dar din moment ce acestea s-au amânat până la toamnă, când sperăm din tot sufletul să putem planta, am decis să donăm mai departe turta-dulce-de-plantator-voluntar-Tăshu la Valea Plopului, la părintele Tănase, care are în grijă câteva sute de copii și familii. Tot acolo am trimis și câteva kilograme de alimente de bază și obiecte de igienă personală. Să fie bine-primite cu sănătate! Aveți grijă de voi și unii de alții!”, au scris cei de la Tășuleasa Social pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...