14.1 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

Turta dulce de plantator voluntar Tășuleasa, trimisă copiilor!

Plantarea pădurilor a fost amânată din cauza impunerii distanțierii sociale. Turta dulce pe care cei de la Tășuleasa o pregăteau pentru voluntarii plantatori va ajunge la câteva sute de copii.

În fiecare an, Tășuleasa Social organiza campanii de plantare păduri.

În această primăvară, din cauza pandemiei, evenimentul a trebuit amânat… până în toamnă.

Totuși, turta dulce din binemeritata pauză din timpul plantării, a fost „achiziționată”. Dar dacă nu poate ajunge la voluntari, va ajunge la câteva sute de copii.

„Toată lumea își amintește cu drag de turta dulce ce o mâncam la fiecare împădurire de «Pădurea Transilvania», în micile pauze dintre săpat gropile. Aveam pregătite multe cutii și în acest an, pentru împăduririle cu voi și cu Banca Transilvania, dar din moment ce acestea s-au amânat până la toamnă, când sperăm din tot sufletul să putem planta, am decis să donăm mai departe turta-dulce-de-plantator-voluntar-Tăshu la Valea Plopului, la părintele Tănase, care are în grijă câteva sute de copii și familii. Tot acolo am trimis și câteva kilograme de alimente de bază și obiecte de igienă personală. Să fie bine-primite cu sănătate! Aveți grijă de voi și unii de alții!”, au scris cei de la Tășuleasa Social pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: